Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Hrôza: Najškaredšia modelka v akcii - opitá, opuchnutá a s mastnou tvárou!

Opitá Paz de la Huerta Zobraziť galériu (9)
Opitá Paz de la Huerta (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Ďalší rušný večer „pod parou“? Hoci sa Paz de la Huerta (29) radí k suverénne najmenej atraktívnym tváram zo sveta šoubiznisu, o zákazky nemá núdzu v modelingu ani na televíznych obrazovkách. Keď sa však opije, pohľad na ňu doslova vyvoláva zimomriavky. Za touto „kráskou“ by sa vo štvrtok v noci naozaj neobzrel žiaden chlap.

Tá sa teda doriadila! Americká hviezda s exotickým menom zatiaľ síce nestihla prekročiť prah tridsiatky, no na svojom konte už má slušné množstvo úspechov. Pravidelne sa objavuje na titulných stranách magazínov a blysla sa vo viacerých snímkach či televíznych programoch. Pozoruhodná kariéra v jej prípade vyznieva o to bizarnejšie, že aj v triezvom stave pripomína skôr škaredé káčatko než oslnivú labuť. Pozrite, v akej podguráženej nálade odchádzala pred pár dňami z vychytenej hollywoodskej prevádzky Chateau Marmont. Celebritu svetového formátu by ste v nej zaručene nespoznali.

Paz de la Huerta na divoký večer v luxusnom podniku zvolila bledé zamatové šaty, ktoré jej opticky razom pridali nejedno kilo navyše. Katastrofálny imidž dotvárali neupravené lokne aj sýtočervený rúž presahujúci líniu pier. Blesky fotoaparátov navyše odhalili, že v okolí opitej herečky a manekýnky zrejme vládla doslova dusná atmosféra. Jej opuchnutá pleť sa totiž leskla ako omastený zemiak.

Polovičná Španielka sa viedla za ruku s kamarátkou, no s veľkou pravdepodobnosťou sama potrebovala oporu pri tackavej chôdzi. Paz pritom podľa vlastných slov ani za bieleho dňa vlastnému zovňajšku prílišnú starostlivosť nevenuje. „Nikdy nenosím mejkap. Naparujem si tvár. Používam horúcu vodu, aby som otvorila póry, a studenú, aby som ich zavrela,“ prezradila v rozhovore pre magazín Elle. Dievčatám síce voľakedy stačili ku kráse kvapky rannej rosy, no táto tmavovláska k nim zaručene patriť nebude.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu