Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Škandál: Známy spevák skočil do hláv fanúšičiek – kopol ich a kašľal na ne!

Spevák Miguel počas svojho vystúpenia vážne zranil dve fanúšičky v oblasti hlavy. Zobraziť galériu (3)
Spevák Miguel počas svojho vystúpenia vážne zranil dve fanúšičky v oblasti hlavy. (Zdroj: profimedia.sk)

LAS VEGAS – Šokujúce vystúpenie v priamom prenose! Odovzdávanie hudobných ocenení je v šoubiznise veľkým sviatkom aj kvôli sprievodnému programu v podaní vychytených hviezd. To posledné však malo pre dve fanúšičky naozaj trpkú príchuť. Spevák Miguel (27) im doslova skočil na hlavy a po tom, čo ich kopol, nevenoval im ani najmenšiu pozornosť.

Šou musí pokračovať! Tohto hesla sa počas nedeľňajšieho večera Billboard Music Awards držal americký spevák, ktorý vystupuje pod umeleckým menom Miguel. Na svoje vystúpenie zvolil skladbu Adorn, do ktorej sa vcítil viac, ako bolo treba. Pridal totiž pomerne náročný akrobatický kúsok, no pohorel v ňom na plnej čiare. Pri preskakovaní menšej časti publika mu chýbalo zopár centimetrov, ktoré nahradili hlavy dvoch fanúšičiek. O tie sa však interpret vonkoncom nezaujímal.

Čokoládový hudobník si svoj výkon užíval v bielom obleku a na prvý pohľad sa zdalo, že má všetko pod kontrolou. Jeho nohy však boli kratšie, ako sám predpokladal a vážne zranili dve obdivovateľky v dave. Hlava jednej skončila pod Miguelovým kolenom, druhá sa udrela o pódium a otrasená dokonca spadla na zem. Kopnuté dievčatá sa pomerne rýchlo stratili z dohľadu kamier a zrejme vyhľadali zdravotnícku pomoc.

Na celom incidente je najzarážajúcejšie to, že spevák nejavil o doudierané fanúšičky najmenší záujem a ďalej pokračoval vo svojom vystúpení. Ako veľký gavalier objal okolo pliec najbližšie stojacu blondínku a tváril sa, akoby sa vôbec nič nestalo. Jeho jediným „ospravedlnením“ bol neskorší príspevok v sieti Twitter: „V jednom momente som sa nechal uniesť, vďaka bohu, že Khyati je v poriadku.“ Prečo však v komentári druhú slečnu nespomína a či sa s nimi vôbec osobne stretol, ostáva záhadou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu