Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Hriešna Hanychová: Nové svadobné šaty jej vykúzlili objemné štvorky!

Agáta Hanychová si tentoraz vybrala svadobné šaty, v ktorých vyniknú jej prsia. Zobraziť galériu (7)
Agáta Hanychová si tentoraz vybrala svadobné šaty, v ktorých vyniknú jej prsia.

PRAHA - Chystá druhý sobáš! Koncom apríla škandalistka Agáta Hanychová (27) všetkých šokovala, keď sa tajne vydala za moderátora a hudobníka Jakuba Prachařa (29). Už teraz ale prebiehajú prípravy na druhú svadbu, ktorá by sa mala konať v kostole. Modelka už má vybraté aj šaty. Na rozdiel od tých predchádzajúcich sa tentoraz rozhodla staviť na odvážnejší model. Biela róba má totiž výstrih, ktorý dáva vyniknúť jej vnadám a razom z nej spravil hriešnu nevestu.

Svadba na dvakrát! Keďže v apríli sa Agáta Hanychová vydala za Jakuba Prachařa v podstate bez akéhokoľvek predchádzajúceho organizovania a bez prítomnosti rodiny, rozhodla sa aj pre druhý obrad. Svoju lásku by mali manželia Prachařovci znovu spečatiť už 1. júna v kaplnke na pražskom Suchdole.

To znamená, že prípravy sú už v plnom prúde. Agáta už má hotové aj svadobné šaty, s ktorými sa pochválila pred novinármi. Pri prvom obrade bola za cudnú, lebo jej róba nemala žiadny výstrih. Tentoraz to však bude úplne inak.

V novom modeli tmavovláska vystavuje na obdiv svoj dekolt. „Mám vďaka tým šatám štvorky, takže zväčšenie o dve čísla je super,” pochvaľovala si pre extra.cz svoju svadobnú toaletu s osemmetrovým závojom. Na mieru jej ju ušila jedna z českých návrhárok, pre ktorú už Agáta v minulosti predvádzala na móle práve šaty určené pre nevesty.

Agáta Hanychová si v krátkej dobe na seba oblečie už druhé svadobné šaty.
Zobraziť galériu (7)
Agáta Hanychová si v krátkej dobe na seba oblečie už druhé svadobné šaty.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu