Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Katastrofa! Hanychová bez mejkapu: Mám ísť na plastiku?!

Agáta Hanychová prekvapila fanúšikov fotografiou bez mejkapu. Zobraziť galériu (7)
Agáta Hanychová prekvapila fanúšikov fotografiou bez mejkapu.

PRAHA - Toto jej nevyšlo! Agáta Hanychová (27), dnes už Prachařová, je matkou dvojročného syna Kryšpína. Je teda jasné, že pri rodičovských povinnostiach nevyzerá vždy tip-top ako z obálky časopisu. Modelka si však zo svojho prirodzeného vzhľadu ťažkú hlavu nerobí. Fanúšikom najnovšie hrdo ukázala svoju tvár bez mejkapu, no jej zvláštny výraz vyvolal rozpačité reakcie. Zaujímavé je, že krátko nato si pýtala radu, či ísť na plastiku alebo nie.

Agáta Hanychová si doma na bezchybnú vizáž evidentne nepotrpí, vyzerá ako každá iná mamina. Verejne dokonca bez problémov ukázala svoju tvár bez mejkapu. Reakcie však boli všelijaké. „Mám ju rada a fandím jej, ale táto fotografia je fakt katastrofa,” napísala jedna z modelkiných fanúšičiek.

Väčšina ľudí v tomto prípade manželke Jakuba Prachařa vyčíta jej zvláštny výraz. Agáta je v Čechách preslávená tým, že snáď ani jeden jej záber nepôsobí úplne prirodzene. Zvyčajne totiž všelijako špúli ústa, za čo si vyslúžila prezývku Káčer.

Samotná tmavovláska ale svoju tvár extrémne nerieši. Po zverejnení snímky bez mejkapu sa myšlienkami zamerala na inú časť svojho tela. „Mám si na tých VyVolených dať spraviť nové prsia?” pýtala sa čitateľov vo svojej glose. Už čoskoro sa totiž predstaví ako moderátorka nočného špeciálu primáckej šou. Jej zámerom ale zrejme bolo len provokovať a pod nôž sa reálne nechystá. „Som nerozhodná, pretože som krásna aj bez plastík,” dodala k téme úpravy zovňajšku. Súhlasíte s jej výrokom? 

Ak chcete vedieť, bez čoho nevydrží svojská Agáta Hanychová viac ako dva týždne, dočítate sa to na ženskom magazíne FEMINITY.sk!

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu