Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Tajná svadba Prachařa a Hanychovej: V šoku je aj mama Žilková!

Takto vyzerala Agáta Hanychová ako nevesta. Zobraziť galériu (6)
Takto vyzerala Agáta Hanychová ako nevesta. (Zdroj: Facebook)

PRAHA – Už sú svoji! Herec, spevák a moderátor známy z šou Česko Slovensko má talent Jakub Prachař (29) a modelka Agáta Hanychová (27) sa v sobotu vzali. Napriek tomu, že by sa od brunetky očakávalo, že sa s touto novinou pochváli hneď všetkým médiám, opak je pravdou. Obrad prebiehal v prísnom utajení. Nevedela o ňom dokonca ani jej mama Veronika Žilková (51).

Jakub Prachař a Agáta Hanychová majú za sebou jeden z najdôležitejších dní v ich živote – svadbu. „Brali sa večer v jednom z hotelov v Mariánských Lázních. Moderátor predtým nakupoval v meste kvety. V ubytovacom zariadení mali prichystaný salónik,“ povedal pre český portál Blesk.cz zdroj z mesta.

No ak niekto čakal, že sa kontroverzná modelka so šťastnou novinou hneď s každým podelí, mýlil sa. Svadba sa totiž konala v prísnom utajení. „Je to pravda, no teraz to už môžem potvrdiť, vzali sme sa,“ povedala pre český internetový portál extra.cz mladá pani Prachařová.

Šťastní novomanželia svoj veľký deň utajili dokonca aj pred najbližšími. „Dozvedela som sa o tom pred hodinou, som ale rada. Vydala sa do dobrej rodiny a ani to utajenie mi nevadí,“ povedala brunetkina mama Veronika Žilková, ktorá sa svadby nezúčastnila aj kvôli zdravotným problémom.

Dvojica tvorí pár od jesene, no povráva sa, že ich vzťah sa začal rozvíjať už dávno predtým. Moderátor sa nikdy netajil tým, že má pre brunetku neskutočnú slabosť a pokúšal sa s ňou zblížiť vždy, keď mala problémy vo vzťahoch. Jeho vytrvalosť tak zrejme stála za to. Niektoré informácie totiž tvrdia, že modelkin milenecký vzťah s Prachařom sa začal ešte v čase, keď chodila s bývalým snúbencom Miroslavom Dopitom. No a práve toto mal byť pravý dôvod ich rozchodu.

Mohlo by vás tiež zaujať:

Tak toto by ste nečakali! Aké mala Agáta Hanychová na svadbe šaty?

Prekvapenie! Bez čoho nevydrží Agáta Hanychová dlhšie ako dva týždne?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu