Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Šokujúci koncert: Orálny sex od fanúšičky priamo na pódiu!

Danny Brown počas orálneho uspokojovania vernou fanúšičkou počas koncertu Zobraziť galériu (7)
Danny Brown počas orálneho uspokojovania vernou fanúšičkou počas koncertu (Zdroj: youtube, facebook)

MINNEAPOLIS – Obrovské pobúrenie! Také reakcie vyvolalo nedávne vystúpenie amerického rapera Dannyho Browna (32), ktorý počas neho skĺbil príjemné s užitočným. Keď sa mu jedna z obdivovateliek vrhla na prirodzenie, nezdráhal sa. Užíval si orálne uspokojovanie priamo počas koncertu.

Kam sa podeli hranice morálky? Hoci meno Danny Brown v našich končinách nepatrí k zvučným pojmom, za veľkou mlákou sa teší značnej obľube. Vďaka početným sexuálnym narážkam vo svojich textoch rozhodne nemá núdzu o fanúšičky. Tie sú čokoládovým umelcom také očarené, že sa mu v odkazoch na sociálnych sieťach ponúkajú samé. To, ako veľmi si ho cenia, mu jedna z nich dokázala počas koncertu v Minneapolise. Len čo sa dostala k raperovej blízkosti, rozopla mu nohavice a poskytla mu orálny sex.

Proti pikantnému incidentu sa okamžite zdvihla vlna nevôle a mnoho internetových užívateľov speváka odsúdilo. Rozhorčený odkaz mu na Twitteri zanechala aj jedna z dovtedy skalných fanúšičiek: „Danny Brown, si nechutné prasa! Len som ti to chcela povedať, keby si to náhodou nevedel...!“

O tom, že každá minca má dve strany, svedčí pohľad Brownovej kolegyne, ktorá s ním v inkriminovaný večer vystupovala a takisto videla, čo sa na pódiu udialo. Raperka Kitty Pryde neskrývala búrlivé emócie a v otvorenom liste nahnevane napísala: „Rozčuľuje ma, že tá osoba považovala za normálne stiahnuť inej osobe nohavice počas vystúpenia pred asi siedmimi stovkami ďalších ľudí. Rozčuľuje ma, že tá osoba považovala za dobrý nápad predviesť sexuálny akt na inej osobe bez jej súhlasu. Rozčuľuje ma, že ju nikto neodviedol preč.“ Identitu radodajky sa zistiť nepodarilo, no fanúšikovia sú už rozdelení na dva tábory. Jeden považuje Browna za perverzného úchyla, druhý ho vníma ako obeť.

Nevhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov

fajka na koncerte

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu