Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Z vnučky Charlieho Chaplina vyrástla odvážna cica: Vystavila nahé telo!

Oona Chaplin pred kamerou odhodila šaty aj zábrany a predviedla sa celkom nahá. Zobraziť galériu (5)
Oona Chaplin pred kamerou odhodila šaty aj zábrany a predviedla sa celkom nahá. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Herectvo zostalo v génoch! Aj keď má Oona Chaplin (26) vďaka slávnemu priezvisku dvere do sveta kinematografie otvorené, len na dedkove renomé sa rozhodne nespolieha. V súčasnosti hviezdi v seriáli Game of Thrones, v ktorom stráca akékoľvek zábrany. Nedávno svoje krivky obnažila od hlavy po päty a divákom sa ukázala v podobe, v akej ju stvorila samotná príroda.

Nie je to žiadna hanblivka! Hoci väčšina začínajúcich herečiek pociťuje z nahoty pred kamerou obrovský rešpekt, Oona Chaplin do tejto kategórie rozhodne nepatrí. V romantickom prítmí sviečky odhodila šaty a divákom pri televíznych obrazovkách ukázala, že aj v jej prípade sa je na čo pozerať. O erotiku v projekte Game of Thrones síce núdza nebýva, no Chaplinova vnučka ju stvárnila mimoriadne vkusne, veď posúďte sami.

Oona svoje telo obnažila úplne, no po celý čas ležala na bruchu , pod ktorým jej nechýbala hrejivá kožušina. Dlhé pestované lokne rafinovanie zakrývali poprsie, a tak v konečnom podaní dokonale vynikol „len“ jej nahý zadoček. S jeho tvarmi by sa však herečka nemusela hanbiť ani medzi tvrdou konkurenciou v modelingovej brandži.

Vnučka svetoznámeho filmára má svoje korene v Španielsku, no na konto jej už pribudlo zopár krátkych filmov britskej koprodukcie a pokúša sa preraziť za veľkou mlákou. Pred piatimi rokmi si totiž strihla drobnú úlohu recepčnej v bondovke Quantum of Solace. Zdá sa, že je len otázkou času, kedy Oona od seriálov presedlá na celovečerné kúsky hodné strieborného plátna. Ostáva len dúfať, že tá správna ponuka k nej dorazí v správny čas.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu