Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Tajomstvo vojačky z Diktátora: Táto kráska sa narodila ako chlap!

Victoria Beltran sa blysla v snímke Diktátor ako atraktívna vojačka, no narodila sa ako muž. Zobraziť galériu (3)
Victoria Beltran sa blysla v snímke Diktátor ako atraktívna vojačka, no narodila sa ako muž. (Zdroj: acidcow.com)

LOS ANGELES – Šokujúce odhalenie! Fanúšikom komédií z dielne rebela menom Sacha Baron Cohen (41) iste neunikla snímka Diktátor, v ktorej sa mihlo zopár zvodných vojačiek v krátkych sukniach. Jedna z nich si však ku svojim ženským krivkám musela dopomôcť. Príroda to totiž zariadila tak, že Victoria Beltran (34) sa narodila ako muž.

Jej tajomstvo vyplávalo na povrch! Keďže Victoria Beltran nepatrí za veľkou mlákou k známym herečkám, svoju menšiu rolu v Diktátorovi vnímala ako obrovskú príležitosť priamo z nebies. Preraziť vo svete kinematografie sa jej síce zatiaľ nepodarilo, no vďaka svojej búrlivej povahe nechtiac odhalila to, čo malo ostať skryté. Prišla na svet ako chlapec, no v tínedžerskom veku 15-rokov podstúpila zmenu pohlavia. Dnes tak za svoj ženský šarm vďačí len početným plastickým operáciám.

K prekvapujúcemu zisteniu došlo v súvislosti so žiarlivostným vyčíňaním mladej transexuálky. Tá je totiž ešte stále vydatá za Bretta Bergmanna, ktorého upodozrieva, že ju podvádza so svojou kolegyňou. Situácia sa extrémne vyostrila a pre údajnú milenku Katarzynu Sakowicz má trpkú príchuť výhražných telefonátov, e-mailov a esemesiek. „Zabijem ťa a zapálim!“ znela len jedna z početných výstrah, pre ktoré sa Sakowicz obrátila na súd. Podobný krok podnikol aj Bergmann – podal žiadosť o rozvod. Niet sa preto čo čudovať, že preoperovaná hviezda si na jeho adresu nekladie servítku pred ústa.

„Je to podvodník, klamár, príživník, lacný... bastard,“ vymenovala Victoria všetky manželove prívlastky. Zároveň zmietla zo stola všetky pochybnosti o tom, či Bergmann vôbec tušil, s kým sa oženil: „Vedel o tom celý čas. Brett nikdy nemal problém s mojou minulosťou.“ A čo si vzhľadom na svoje silikónové partie myslí o údajnej milenke manžela? „Ja som viac ženou, než ona kedy bude!“ Treba uznať, že sebavedomie Victorii naozaj nechýba.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu