Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Čo dokáže pôrod: Z televíznej bacuľky superštíhla mama – o 20 kíl ľahšia!

Nicole Polizzi alias Snooki sa po pôrode rapídne schudla a zmenila na útlu hviezdu. Zobraziť galériu (12)
Nicole Polizzi alias Snooki sa po pôrode rapídne schudla a zmenila na útlu hviezdu. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES – Jej telo dostalo poriadne zabrať! Predtým, ako televízna hviezda Nicole Polizzi (25) prezývaná Snooki otehotnela, na obrazovkách sa pretŕčala v úlohe nízkej bacuľky. Materstvo ju však zmenilo od základov a tmavovláska vyzerá lepšie než kedykoľvek predtým. Po pôrode totiž schudla už vyše dvoch desiatok kíl.

Neuveriteľná premena! Keď sa Nicole Polizzi po prvý raz zjavila na kanáli MTV v reality šou Jersey Shore, ako rýchlo kvasenej hviezde jej nikto neveštil dlhú mediálnu budúcnosť. Oblá Snooki s platformami si však postupne získala priazeň tisícok divákov a dnes účinkuje v spoločnom programe so svojím snúbencom. Medzičasom však stihla priviesť na svet prvého potomka a jej figúra prešla radikálnou zmenou.

Hoci drobná celebrita predtým nepatrila k štíhlym kráskam, v spoločnosti sa zásadne pretŕčala v krátkych sukniach, s hlbokým výstrihom a extrémne výrazným mejkapom. Po narodení syna Lorenza Dominica LaValle však začala cvičiť a prešla na drastický režim, vďaka ktorému zhodila vyše 20 kilogramov. Outfity spred tehotenstva sú jej voľné, už sa toľko nemachlí a na záberoch pôsobí ako útla Palculienka.

Snooki je na svoj úspech patrične hrdá, a preto svojich fanúšikov pravidelne zásobuje súkromnými fotkami. Prostredníctvom siete Instagram zverejňuje predovšetkým momentky z cvičenia a zaznamenáva svoje meniace sa telo z každého uhla. „Každý mi hovorí, že moja nová forma nie je tým, ako by som mala vyzerať. Ja som ale nebola vždy tučným dieťaťom. Zvykla som si na svoj fit životný štýl, pretože ho milujem,“ vysvetlila v jednom z komentárov. Viac chudnúť by však rozhodne nemala, pretože pri svojej výške ľahko skĺzne do osídel anorexie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu