Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Najpríšernejšia retuš Britney Spears: Diétnu drinu nezvláda!

Extrémne vyretušovaná Britney Spears na stránkach známeho magazínu pôsobí ako umelá bábika. Zobraziť galériu (14)
Extrémne vyretušovaná Britney Spears na stránkach známeho magazínu pôsobí ako umelá bábika. (Zdroj: Shape)

LOS ANGELES – Prísny stravovací režim nie je pre ňu! Aj keď sa Britney Spears v tridsiatke pýši krajšou postavou ako počas svojho búrlivého obdobia, od dokonalosti má poriadne ďaleko. Svedčí o tom jej telo na obálke známeho magazínu. Prešlo totiž tak výraznou grafickou úpravou, že speváčka sa na seba príliš nepodobá. Za všetko vraj môžu spackané diéty.

Vyzerá ako z vosku! Nie je nijakým tajomstvom, že Britney Spears prehodnotila vlastné miestečko v šoubiznise a pred časom sa pokúsila svoje telo dostať opäť do formy. Tukové vankúše sa síce stratili, no celulitída na stehnách a nezdravá pleť jej zostala. Aj preto boli tvorcovia magazínu Shape nútení blondínkinu postavu vyretušovať. Spevácka hviezda však na titulnej strane júnového čísla zanecháva dojem, akoby to ani nebola naozaj ona.

Britney si pred objektívom za pózovala v bielych monokinách, ktoré jej figúre mimoriadne lichotia. K plochému brušku a k užším bokom jej však dopomohli šikovní grafici s hodinami strávenými pred monitorom kontrolujúc každý pixel. Výsledkom sú pozmenené črty tváre a enormne vyhladená pokožka. Neprirodzene na dvojnásobnej matke pôsobí tiež bujná hriva s efektom umelej parochne.

Niekdajšia popová princezná sa so svojou hmotnosťou dlho pohybovala ako na húsenkovej dráhe. Z veľkej časti za to vďačí maškrtnému apetítu, ktorý jej dodržiavanie zásad racionálneho stravovania značne komplikuje. „Najskôr sa mi to páči, potom to nenávidím. Už mám po tridsiatke, takže musím vynaložiť väčšie úsilie, aby som si udržala líniu,“ zdôverila sa v priloženom rozhovore. A čomu Britney nevie odolať? „Držanie diéty je ťažké... Pretože mojimi špecialitami sú špagety, čokoládové koláčiky a cookies s kúskami čokolády,“ doplnila. Závideniahodný metabolizmus síce speváčka nezdedila, no pod dohľadom osobného trénera a odborníkov na výživu by pre ňu chudnutie vôbec nemuselo znamenať hotovú tortúru.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu