Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Čo sa to deje s Britney Spears? Aj s mejkapom vyzerá ako troska!

Britney Spears aj s mejkapom vyzerá vyčerpane a jej pleť potrebuje ozajstnú regeneráciu. Zobraziť galériu (11)
Britney Spears aj s mejkapom vyzerá vyčerpane a jej pleť potrebuje ozajstnú regeneráciu. (Zdroj: profimedia.sk)

MALIBU – Prechádza si náročným obdobím? Aj keď sa na prvý pohľad zdalo, že Britney Spears (31) pri novom milencovi opäť našla svoje šťastie, jej tvár prezrádza niečo celkom iné. Pod nánosmi mejkapu jej presvitá fľakatá pleť s vyrážkami a unavený výraz vzbudzuje dojem, akoby hviezda bola na drogách.

Ako rýchlo zažiarila, tak aj zhasla? Ešte nedávno Britney Spears ohlásila veľký návrat, v súvislosti s ktorým zhodila zopár kilogramov, dostala sa do formy a začala sa pravidelne objavovať na televíznych obrazovkách ako porotkyňa šou X Factor. Po niekoľkých mesiacoch však v speváckej súťaži dostala stopku a prestala sa o seba starať.

Inokedy upravená Britney čoraz častejšie vychádza z domu v špinavých teplákoch. Uplynulý víkend mala síce na sebe čistú súpravu, no jej vyčerpaný vzhľad hovoril za všetko. Aj napriek tomu, že sa nalíčila, návšteva kozmetického salónu a poriadny oddych by sa jej zišiel ako soľ. Jej tvár totiž pôsobila nezdravo a zanedbane. Išlo síce len o bežné nákupy s milencom Davidom Lucadom a osobným strážcom, ale blondínka vyzerala zúbožene, akoby bola zrelá rovno do postele.

Hudobnú hviezdu zaručene neteší najmä fakt, že bývalí kolegovia zo šou sa jej otočili chrbtom a verejne sa z nej vysmievajú. V upútavke, ktorá beží na amerických obrazovkách, obávaný kat Simon Cowell takto ohodnotil výkon jedného z adeptov na kastingu: „V istom momente som zatvoril oči a pomyslel som si, že máme na pódiu Britney Spears.“ Bohužiaľ, v tomto prípade nešlo o slová chvály, práve naopak. Mladík s mikrofónom v ruke totiž hit Baby One More Time absolútne nezvládol a jeho falošné prevedenie sa ani nedalo považovať za spev. Po odvážnom komentári z Cowellových úst kolegyňa Kelly Rowland (náhradníčka za Britney) nahodila šokovaný výraz, zatiaľ čo Demi Lovato sa usmievala od ucha k uchu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu