Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Škandalózne FOTO Britney Spears: Zadok v tangáčoch s holým chlapom!

Britney Spears na kompromitujúcom zábere z roku 2007 pózovala v tango-nohavičkách a s takmer nahým tanečníkom. Zobraziť galériu (15)
Britney Spears na kompromitujúcom zábere z roku 2007 pózovala v tango-nohavičkách a s takmer nahým tanečníkom. (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES – Dobehla ju búrlivá minulosť! O popovej princeznej Britney Spears (31) je známe, že svoju obrovskú popularitu v istom okamihu kariéry nezvládala a jej správanie sa vymykalo akejkoľvek kontrole. Z toho obdobia pochádza aj pikantná fotografia, za ktorú by sa každá celebrita prepadla pod zem. Speváčka však svoje pozadie v tango-nohavičkách a s čokoládovým naháčom zverejnila na sociálnej sieti.

To je ale hanba! Fenomén menom Britney Spears ovládol svet popu ešte v jej tínedžerskom veku, čo malo nadmieru negatívny dopad na jej psychické zdravie. Turbulentné obdobie zažívala najmä okolo roku 2007, kedy si dokonca v návale amoku vyholila hlavu. Len pár mesiacov po tom však vznikla kompromitujúca fotografia zo zákulisia istého nočného klubu. Blondínka by dnes na ňu hrdá byť nemala, no napriek tomu ju zverejnila na Twitteri.

Britney na pikantnom zábere pózuje ešte ako brunetka. Na sebe má sieťované pančuchy a len prúžkovanú spodnú bielizeň s nohavičkami strihu tango. Vedľa nej stojí tanečník, ktorý si obliekol takisto len miniatúrne tangáče, čiže sa do objektívu pozerá prakticky nahý. Podľa niektorých zdrojov sa ponižujúca fotka objavila na profile hudobnej hviezdy, no v súčasnosti na ňom, z pochopiteľných dôvodov, nefiguruje. Možné je aj to, že takýto výstrelok má na svedomí šikovný hacker.

Aj keď sa plavovláska pred časom rozišla so snúbencom Jasonom Trawickom, vzápätí našla šťastie pri novom mužovi menom David Lucado. A s ním má navlas rovnaké plány ako s predchádzajúcim partnerom. „Odmieta padnúť do tej istej pasce so svojím novým mužom. Britney povedala Davidovi, že chce pevný vzťah, v ktorom si ju vezme a dá jej dieťa. Alebo z jej života zmizne raz a navždy,“ prezradil zdroj zo speváčkinho okolia. Lucado sa však vraj k celej záležitosti postavil ako chlap a venoval svojej polovičke zlatý prsteň na dôkaz lásky a oddanosti. Malo by ísť o prvý krok smerujúci k zásnubám.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu