Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Aké sexi krivky v bikinách? Britney, veď máš hrubé stehná s celulitídou!

Britney Spears provokovala fanúšikov na sociálnych sieťach odvážnymi fotkami v bikinách. V skutočnosti však jej rozkysnuté pozadie a stehná Zobraziť galériu (14)
Britney Spears provokovala fanúšikov na sociálnych sieťach odvážnymi fotkami v bikinách. V skutočnosti však jej rozkysnuté pozadie a stehná "zdobí" celulitída. (Zdroj: Instagram, Twitter)

LOS ANGELES – Koho chce vlastne oklamať? Hoci Britney Spears (31) kedysi patrila k popovým hviezdam s postavičkou ako lusk, po dvoch pôrodoch môže o niekdajšej forme už iba snívať. Na Twitteri sa síce pochválila ukážkovou figúrou, no paparazzi vzápätí dokázali pravý opak. Prichytili ju v miniatúrnych šortkách s pomarančovou kožou.

Návrat sexi bohyne? Ako sa to vezme! Keďže kariéra Britney Spears utrpela vážne šrámy počas jej nervového zrútenia a problémov s nadváhou, dvojnásobná mamička sa musí snažiť zo všetkých síl, aby fanúšikom mala opäť čo ponúknuť. V týchto dňoch nakrúca provokatívne hudobné video a drobné náhľady zo zákulisia príprav vystavuje na sociálnych sieťach. Tie však s realitou príliš veľa spoločného nemajú, veď posúďte sami.

„Horúci deň na nakrúcaní. Trochu hriešna, trochu zvodná, vytancovala som si zadok do úmoru. Do zajtra mám dosť!“ odkázala speváčka svojim nasledovníkom na Twitteri. Na dôkaz pripojila hneď dva zábery, na ktorých pózuje len v šteklivej bielizni a v úsporných bikinách. So správnym svetlom a nízkym rozlíšením Britney naozaj pôsobí ako vyšportovaná cica, no reálny pohľad zozadu jej príliš nelichotí.

Ku skutočným záberom z nakrúcania sa dopracovali bulvárni fotografi, ktorí na hudobnú ikonu striehli v blízkosti pľacu. Britney sa dostavila v extrémne krátkych šortkách, ktoré však na jej ovisnutom pozadí takpovediac praskali vo švíkoch. Aby toho nebolo málo, speváčkine hrubé stehná opäť hyzdila celulitída. Všetky závistlivé konkurentky v hudobnom priemysle tak môžu naďalej spávať pokojne. Žiaden zázrak sa nekonal a autorka mnohých hitov radikálne neschudla.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu