Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Dylan a Brandon z Beverly Hills: Vráskaví a opuchnutí ako po fláme!

Luke Perry a Jason Priestley od nakrúcania seriálu Beverly Hills 90210 viditeľne zostarli. Zobraziť galériu (13)
Luke Perry a Jason Priestley od nakrúcania seriálu Beverly Hills 90210 viditeľne zostarli. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Zub času ich neobchádza! Hoci Luke Perry (46) a Jason Priestley (43) kedysi patrili k lámačom ženských sŕdc, dnes sa radia k unaveným štyridsiatnikom. Aspoň tak vyznievajú čerstvé zábery z ich vzájomného stretnutia. Herci síce rozdávali úsmevy na všetky strany, no ich mladistvý šarm sa definitívne vyparil.

Stále nerozlučnými priateľmi! Jason Priestley a Luke Perry sa dôverne spoznali pri nakrúcaní kultového tínedžerského seriálu Beverly Hills, v ktorom stvárnili blízkych kamarátov. Odvtedy už síce uplynulo 23 rokov, no herecké duo sa naďalej stretáva aspoň v súkromí.

Tento týždeň si bývalé idoly vyrazili na premietanie snímky Dark Tourist s Melanie Griffith v hlavnej úlohe. Pred fotografmi však obaja zanechávali vyčerpaný dojem ako po ťažkom žúre a celonočnom vymetaní barov.

Miláčikom dievčat sa pred dvomi desaťročiami stal predovšetkým Jason, ktorý stvárnil sladkého Brandona. Na štvrtkovom podujatí však prekvapil opuchnutými očami s veľkými vačkami a množstvom prirodzených vrások.

Seriálový Dylan vedľa neho pôsobil o čosi sviežejšie, pričom jeho vysoké čelo už takisto zdobili rovné línie a takzvané „kúty“. Je zrejmé, že obaja herci na rozdiel od kolegu Iana Zieringa prevratné omladzujúce metódy nepoužívajú a starnú so všetkou chlapskou cťou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu