Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Psychicky chorá Catherine Zeta-Jones: Pre toto sa skrýva v liečebni!

Krásna a mladistvá Catherine Zeta-Jones ešte pred dvomi týždňami v spoločnosti doslova žiarila, dnes sa nachádza na psychiatrii. Zobraziť galériu (14)
Krásna a mladistvá Catherine Zeta-Jones ešte pred dvomi týždňami v spoločnosti doslova žiarila, dnes sa nachádza na psychiatrii. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Nečakaná hospitalizácia! Hoci sa Catherine Zeta-Jones (43) ešte koncom apríla s úsmevom na tvári objavovala v spoločnosti po boku manžela Michaela Douglasa (66), už o pár dní neskôr putovala za brány psychiatrického zariadenia. Hovorkyňa sa síce odvolala na herečkinu príkladnú starostlivosť o vlastné zdravie, no podľa odborníkov je to absolútny nezmysel.

Niečo s ňou nie je v poriadku! Roky pôsobenia v šoubiznise pod drobnohľadom médií a manželova rakovina spôsobila, že Catherine Zeta-Jones ochorela na bipolárnu afektívnu poruchu. Vďaka terapii sa síce vrátila na výslnie hollywoodskeho neba a o svojich problémoch verejne prehovorila, no momentálne sa lieči znova. A tvrdenie hovorkyne, že ide o bežný preventívny pobyt za múrmi kliniky, sa odborníkom vonkoncom nepozdáva.

Očarujúca tmavovláska sa pred dvomi rokmi ocitla v liečebni, kde za každý deň svojho zotrvania vysolila takmer tisíc eur. Momentálne sa v podobnom zariadení nachádza znova, pričom jej liečebný plán zahŕňa 30-dňovú kúru. Tá by mala umožniť doktorom aktívnejší prístup k herečkinmu psychickému zdraviu, pravidelný monitoring a dohľad nad užívaním liekov. Skutočná príčina sa však pravdepodobne ukrýva celkom inde.

„To, čo povedala jej hovorkyňa, vôbec nedáva zmysel. Ak by bolo všetko v poriadku a Catherine by dokázala normálne fungovať v bežnom živote, nepotrebovala by ísť do nemocnice,“ vysvetlila pre denník Daily Mail renomovaná psychiatrička z Los Angeles, Carole Lieberman. „Nápad s týmto udržiavacím programom jednoducho nefunguje. Nemôžete si to naplánovať ako servisovanie auta povedzme každých šesť mesiacov. Dôvod, pre ktorý sú pacienti prijatí na psychiatrické oddelenie, je ten, že ich stav je príliš vážny a akútny, potrebujú hospitalizáciu,“ dodala spomínaná odborníčka. Ostáva len dúfať, že Catherine sa zotaví čím skôr a nepríjemné obdobie hodí za hlavu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu