Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Manželia Douglas a Zeta-Jones: Rozchod po 13 rokoch!

Michael Douglas a Catherine Zeta-Jones Zobraziť galériu (8)
Michael Douglas a Catherine Zeta-Jones (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Hollywoodska manželská dvojica Michael Douglas a Catherine Zeta-Jones sa po trinásťročnom spolužití rozchádzajú. Uviedol to dnes na svojom webe britský denník Daily Star, podľa ktorého slávny pár rozchod čoskoro oficiálne oznámi.

"Michael tento rozchod čoskoro oznámi," povedal zdroj z okolia páru, ktorého majetok sa podľa Daily Star odhaduje na 185 miliónov dolárov. Herecká dvojica sa na verejnosti neukázala spoločne už štyri mesiace.

Štyridsaťtriročná Zeta-Jones sa snaží zachrániť manželstvo, ktoré bolo považované za jedno z najpevnejších medzi hviezdami, ale šesťdesiatosemročný Douglas je už rozhodnutý, citoval web nemenovaný zdroj. Hercov oficiálny hovorca správu nepotvrdil, ale ani nepoprel.

"Nebudem o tom hovoriť," odpovedal na otázku ohľadom údajného rozchodu slávnych manželov, ktorí spolu majú dve deti. Správa prišla potom, čo sa na jar Zeta-Jones sama prihlásila na kliniku špecializovanú na liečbu ochorenia, pri ktorom ľudia upadajú striedavo do depresívnych a euforických stavov. Herečka sa z podobných problémov liečila už v minulosti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu