Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Z hollywoodskej krásky chodiaca kostra: Takto vychudla len za dva roky!

Denise Richards sa zo sebavedomej a krásnej štyridsiatky zmenila na vyziabnutú kostru. Zobraziť galériu (9)
Denise Richards sa zo sebavedomej a krásnej štyridsiatky zmenila na vyziabnutú kostru. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Desivý rozdiel! Keď Denise Richards prekročila prah štyridsiatky, pýšila sa obdivuhodnou figúrou a skutočný vek jej nikto netipoval. Dnes má o dva roky viac, no v losangelských uliciach pripomína krehkú anorektičku. Vyziabnutá ako nikdy navyše zostarla na nepoznanie.

Posadnutá chudnutím? Denise Richards sa na striebornom plátne blysla po boku Piercea Brosnana ako jeho Bondgirl, hviezdila pred televíznymi kamerami a dokonca štyri roky vydržala v manželstve s búrlivákom Charliem Sheenom. Vždy teda patrila medzi obdivované krásky s ukážkovou postavou, ktoré zhadzovať kilá rozhodne nepotrebujú. Po štyridsiatke sa však plavovláska vrhla na diéty a dnes pohľad na jej vyziabnutú postavu naháňa strach.

Známa herečka sa tento týždeň ocitla pod drobnohľadom paparazzov, keď svoje dve dcérky, Sam a Lolu, vyzdvihla z hodiny gymnastiky. Zastavila sa po ne na svojom veľkom luxusnom vozidle, vedľa ktorého zanechávala dojem Palculienky. Vytŕčajúce kosti a šľachy na rukách prezrádzali, že Denise zrejme trávi hodiny v posilňovni. Rapídny úbytok hmotnosti sa však podpísal najmä na jej tvári. Strhaná a unavená celebrita vyzerala o niekoľko rokov staršie.

Napriek tomu, že Denise by pokojne mohla zastávať vzor anorektičiek v zrelom veku, podľa vlastných slov sa stravuje zdravo a počas dňa toho zje naozaj dosť. „Som veľmi aktívna. Zistila som, čo funguje pre moje telo – Pilates a tanec. Moja diéta je z 80% vegetariánska a prijímam stravu po celý deň. Zistila som, že tri jedlá za deň ma preplnili a unavovali, najmä po obede,“ prezradila svoj recept na štíhlu líniu v magazíne Self. A čo všetko si servíruje na tanier? „Jem veľa ovocia, zeleniny, vaječné bielka, ovsenú kašu, kurčatá, ryžu. Nešetrím na zmrzline a milujem praclíky,“ vymenovala svoje obľúbené pochúťky. Ak by však naozaj jedla ako za dvoch, od chodiacej kostry by mala určite na míle ďaleko.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu