Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Pamätáte si túto krásku z O.C. Kalifornia? V bikinách je stále sexi kosť!

Rachel Bilson v bikinách Zobraziť galériu (7)
Rachel Bilson v bikinách (Zdroj: profimedia.sk)

BARBADOS – Krásna a zvodná ako za starých čias! Od začiatku nakrúcania seriálu, ktorý Rachel Bilson (31) zviditeľnil po celom svete, uplynulo už celé desaťročie. Počas tohto obdobia však americká kráska akoby vôbec nezostarla. Na dovolenke sa hrdo predvádzala v bikinách a ukázala figúru, o akej sníva nejedna tínedžerka.

Stále ako dievčatko! Aj keď Rachel Bilson nepatrí k vychyteným áčkovým herečkám, slovenskému divákovi mohla utkvieť v pamäti ako dcéra bohatých rodičov Summer Roberts v seriáli O.C. Kalifornia alebo ako jedno z dievčat v sitkome Tie roky sedemdesiate. Známejšou sa síce stala jej kolegyňa Mischa Barton, no na rozdiel od nej si brunetka udržiava stabilnú hmotnosť a na pláži v bikinách nemá konkurenciu.

Rachel si uplynulé dni vychutnávala po boku kamarátky a svojho niekdajšieho snúbenca Haydena Christensena na domácej pôde speváčky Rihanny – ostrove Barbados. Dvojica sa síce v minulosti viackrát rozišla, no momentálne si užíva exotickú idylku a žiari spokojnosťou. Dôvody na úsmev má predovšetkým očarujúca tridsiatnička, ktorá sa v dvojdielnych plavkách pochválila plochým bruškom a podmanivou postavou.

Zaujímavosťou je, že Rachel si veľmi dobre uvedomuje dôležitosť tvrdej práce vo vzťahu. Bez okolkov nedávno priznala, že sama patrí k rodinným typom a rola budúcej manželky jej nie je cudzia. „Som naozaj dobrá partnerka – toto kladiem na prvé miesto. Ja som tou osobou, ktorá Haydenovi uvarí obľúbenú večeru, keď príde domov,“ pochválila sa v májovom čísle magazínu Cosmopolitan. Zatiaľ o deťoch veľmi nepremýšľa, no svoju budúcnosť si bez nich nevie predstaviť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu