Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nedávno rodila, už ohúrila v spoločnosti: Muž sa od nej nevedel odlepiť!

Josh Kelley sa od Katherine Heigl nevedel odlepiť. Zobraziť galériu (8)
Josh Kelley sa od Katherine Heigl nevedel odlepiť. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Žiari! Katherine Heigl (38) prežíva krásne a spokojné obodbie. K dvom adoptovaným dcérkam jej pred štyrmi mesiacmi pribudol synček. Sympatickej blondínke sa darí nielen v súkromí, ale aj čo sa práce týka. V týchto dňoch mal premiéru thriller s názvom Unforgettable, kde herečka stvárňuje ústrednú postavu. Na červenom koberci vyzerala novopečená mamička fantasticky a manžel Josh Kelley (37) ju celý čas zahŕňal bozkami.

Ohúrila v bielom! Hoci sa život herečky Katherine Heigl aktuálne točí najmä okolo synčeka, v uplynulých dňoch sa ukázala v spoločnosti. Urobila tak pri príležitosti premiéry filmu Unforgettable. Herečka sa pred fotografmi predviedla v bielych šatách a asi len málokto by povedal, že pred pár mesiacmi rodila. 

Sympatickej blondínke robil na premiére spoločnosť manžel, ktorý dal každému najavo, že Katherine je len jeho. Na červenom koberci ju láskyplne bozkával a takmer sa od nej nehol. Dvojica má okrem synčeka aj dve dcérky, ktoré si v minulosti adoptovali. 

Kým herečkin skutočný život vyzerá byť dokonalý, vo filme Unforgettable stvárnila ženu, ktorá toľko šťastia nemala. Aj napriek tomu si však nakrúcanie užila. „Bola to zábava. Viem, že to znie zvláštne, ale bolo príjemné hrať ženu, ktorá sa nesnaží zapáčiť ľuďom, nemá potrebu robiť ich šťastným a zaujíma ju len to, čo chce ona sama,” vyjadrila sa v šou Good Morning America známa herečka. No, nechajme sa prekvapiť, ako jej výkon okomentujú samotní diváci.  

Katherine Heigl vyzerala na premiére fantasticky.
Zobraziť galériu (8)
Katherine Heigl vyzerala na premiére fantasticky.  (Zdroj: SITA)

Katherine Heigl s maličkým synčekom.
Zobraziť galériu (8)
Katherine Heigl s maličkým synčekom.  (Zdroj: Instagram)

Katherine Heigl si rolu matky maximálne užíva.
Zobraziť galériu (8)
Katherine Heigl si rolu matky maximálne užíva.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Katherine Heigl
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu