Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Spomínate si na Sabrinu – mladú čarodejnicu? Aha, ako drasticky schudla!

Melissa Joan Hart sa z kyprej tehuľku zmenila na štíhlu a hrdú matku troch ratolestí. Zobraziť galériu (16)
Melissa Joan Hart sa z kyprej tehuľku zmenila na štíhlu a hrdú matku troch ratolestí. (Zdroj: profimedia.sk, SITA)

LOS ANGELES – Opäť štíhla a sebavedomá! Hoci Melissa Joan Hart (36) pred niekoľkými mesiacmi nosila obrovské tehotenské bruško, dnes je situácia úplne iná. Známa herečka, spisovateľka a podnikateľka priviedla na svet svoje tretie dieťa a po pôrode je znova v najlepšej forme. Na červenom koberci už predvádza ukážkové krivky.

Po troch pôrodoch má byť na čo hrdá! Aj keď Melissa Joan Hart patrí medzi mimoriadne úspešné tváre zo sveta šoubiznisu, slovenskému divákovi zrejme najviac utkvela v pamäti ako bláznivá tínedžerka s hovoriacim kocúrom v sitkome Sabrina – mladá čarodejnica. Od začiatku nakrúcania populárneho seriálu však uplynulo už 17 rokov a život americkej blondínky poznačili viaceré výnimočné udalosti.

Melissa ešte minulé leto vyzerala ako veľmi kyprá tehuľka a bruško jej narástlo do gigantických rozmerov. V septembri však porodila zdravého chlapčeka a odvtedy sa v rámci rodinného kolotoča nezastavila. Kilá šli dolu samé, vďaka čomu vyťažená mamina mohla nedávno ukázať štíhlu figúru v lichotivých šatách z modrej čipky. Na premiére snímky The Incredible Burt Wonderstone opäť priťahovala objektívy fotografov.

Hollywoodska hviezda je síce matkou na plný úväzok, starostlivosť o vlastný zovňajšok však nezanedbáva. Po svojom boku má totiž atraktívneho manžela, ktorému pohyb rozhodne nie je cudzí. „Môj muž je nadšencom fitnes a ja som tiež vždy rada cvičila. Veľmi ma podporuje a bráva ma behať, aby som zostala aktívna. Ale to robia aj moji malí chlapci,“ prezradila svoj recept na zhadzovanie kíl. Dôraz pritom kladie aj na zdravú výživu. Už dlhší čas drží diétu, s ktorou sa jej zakrátko podarilo schudnúť dve veľkosti džínsov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu