Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Monika z Priateľov pred 50-tkou: Jej krásna tvár očarí aj bez mejkapu!

Courteney Cox bez mejkapu Zobraziť galériu (6)
Courteney Cox bez mejkapu (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Starne do krásy! Hoci Courteney Cox už zanedlho prekročí prah magickej päťdesiatky, na jej zovňajšku niet po pribúdajúcich rokoch najmenšej stopy. Predstaviteľka Moniky z legendárneho sitkomu Priatelia ani v zrelom veku mejkap nepotrebuje. Aj bez líčidiel totiž pôsobí sviežo a naozaj k svetu.

Zreje ako víno! Aj keď Courteney Cox omladzujúce kozmetické zákroky nepopiera, pod skalpel plastického chirurga by si zrejme dobrovoľne neľahla. Pri pohľade na jej prirodzenú tvár totiž treba uznať, že na vylepšenia nemá najmenší dôvod. Tento týždeň si vyrazila do ambulancie lekára tak, ako ju stvorila príroda. Pri odchode z kliniky sa síce okolo nej zhŕkli paparazzi, no ona im sebavedomo ukázala krásnu tvár a očarujúci úsmev.

Seriálová Monika si na ošetrenie odskočila v ležérnom štýle s prvkami elegancie. Tmavomodré džínsy s použitým vzhľadom dopĺňalo krátke zamatové sako podobného odtieňa. V rukách si herečka niesla čiernu kabelku a fľašu s vodou, aby dôsledne dodržala svoj pitný režim a hydratáciu pokožky zvnútra. Takáto starostlivosť sa jej očividne vypláca. Aj bez mejkapu totiž Courteneyina pleť doslova žiarila a zanechávala mladistvý dojem. Takmer päťdesiatku na krku by jej v priestoroch podzemnej garáže hádal naozaj iba málokto.

Napriek tomu, že tmavovláska prekypuje elánom, v súkromí vraj prechádza ťažkým obdobím. Jej najbližší priatelia si otvorene šuškajú, že hollywoodska hviezda nie je ďaleko od psychického zrútenia. „S Courteney sa naozaj deje niečo zlé. Rozzúrila sa priamo na červenom koberci a bola odporná ku každému, kto sa s ňou pokúsil nadviazať rozhovor. Vyrobila takú scénu, že všetci okolo nej boli šokovaní a znechutení,“ prezradil očitý svedok jej výbuchu médiám. Údajne môže ísť o pozostatok zlosti spojenej s rozvodom. Zatiaľ čo jej exmanžel David Arquette si polepšil v kariére aj ľúbostnom živote, Courtney až taká spokojná nie je. A to ju vraj vo vnútri nesmierne zožiera.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu