Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Totálna hrôza: Tvár zničená plastikami a z výstrihu sa derú obrie prsia!

Angela Raiola prezývaná Big Ang v zrelom veku vyzerá ako prsaňa závislá na plastických operáciách. Zobraziť galériu (3)
Angela Raiola prezývaná Big Ang v zrelom veku vyzerá ako prsaňa závislá na plastických operáciách. (Zdroj: Instagram)

NEW YORK – Odstrašujúci pohľad! Hoci sa Angela Raiola (52) považuje za úspešnú hviezdu televíznych obrazoviek, jej zovňajšok v skutočnosti predstavuje ozajstný extrém nepodarkov plastickej chirurgie. Desivé zákroky v oblasti tváre totiž dopĺňajú bujné vnady, ktoré priliehavé outfity ledva držia na uzde.

Zašla do krajnosti! Aj keď celebrita prezývaná Big Ang mohla mať vďaka mafiánskemu bossovi v rodine všetko, čo sa jej zažiada, nakoniec sa nechala preoperovať na plastikovú kreatúru. Nielenže si nechala zmenšiť nos na minimum, no jej niekoľkonásobne zväčšené pery prekrývajú takmer polovicu tváre. Aby toho nebolo málo, tmavovláska pri „vylepšovaní“ neobišla ani svoju nádielku vo výstrihu. S veľkosťou vnád to však takisto poriadne prehnala.

Svojská päťdesiatnička za veľkou mlákou prerazila s reality šou Mob Wives, ktorá zachytávala jej život netere známeho mafiána. Odvtedy milovníčka chirurgických úprav robí všetko pre to, aby čo najviac rozšírila svoju fanúšikovskú základňu. Ako veľmi účinné nástroje vníma sociálne siete, prostredníctvom ktorých zverejňuje svoje fotografie. Treba však podotknúť, že väčšinou nejde o príliš lichotivé zábery.

Napriek tomu, že slabšie povahy by stretnúť Angelu v tmavej uličke nikdy nechceli, ona nestráca na sebavedomí. Láskou k plastikám sa nijako netají a o zásahoch do vizáže hovorí ako o celkom bežnej záležitosti. „Mala som abdominoplastiku, liposukciu, napichané pery a prsia zväčšené trikrát. Po prvý raz som si ich dala urobiť pred 27 rokmi, kedy mi do nich dali špongie. Bolo to v roku 1985,“ vysvetlila v istom rozhovore začiatkom marca. Jedným dychom však dodala, že sa kyprejším hrudníkom pýšila odjakživa, ibaže kojenie na ňom zanechalo katastrofálne škody. Kvôli nim tak musela podstúpiť ďalšie remodelácie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu