Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Seriálová hviezda šokovala bez mejkapu: Za 10 rokov si znetvorila tvár!

Nikki Cox v roku 2002 a v súčasnosti Zobraziť galériu (7)
Nikki Cox v roku 2002 a v súčasnosti (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Príšerný pohľad! Hoci sa Nikki Cox (34) blysla vo viacerých známych seriáloch, veľkú dieru do televízneho sveta zatiaľ neurobila. Dôvodom môžu byť jej experimenty pod rukami plastického chirurga. Za uplynulé desaťročie sa zmenila na nepoznanie a dnes pripomína už len spuchnuté strašidlo s ústami na pol tváre.

Samu seba znetvorila! Aj keď meno Nikki Cox slovenskému divákovi veľa nehovorí, na kastingoch za veľkou mlákou nie je neznámym pojmom. Kedysi zvodná plavovláska sa totiž objavila v takých projektoch ako Pobrežná hliadka či Star Trek: The Next Generation. To však bolo ešte v časoch, kedy sa spoliehala na svoju prirodzenosť. Dnes sa jej ponuky už vonkoncom nehrnú.  S odlíčenou a chirurgicky upravenou tvárou by totiž mohla pomýšľať predovšetkým na hororové snímky.

Nikki sa tento týždeň objavila v uliciach Malibu so svojou zákonitou polovičkou, ktorou je americký herec a komik Jay Mohr. Dvojica si spoločné „áno“ povedala už pred takmer siedmimi rokmi a zrejme aj bez potomkov prežíva rodinnú idylku. Tú očividne nedokáže narušiť ani herečkina posadnutosť vlastným zovňajškom. Na paparazzov sa mračila bez mejkapu a s napuchnutými perami ako kapor, v rozťahanom tričku jej dokonca chýbala podprsenka.

Napriek výplniam v oblasti líc a predovšetkým pier, Jay je do svojej manželky zamilovaný až po uši. Svedčí o tom jeho džentlmenské gesto – brunetke odniesol veľkú kabelku aj nákup v papierom vrecku, aby ona mohla chrúmať oriešky. Dokonca oficiálne prijal jej priezvisko. „Zdalo sa mi to fér, pretože Nikki prijala moje priezvisko, keď sme sa brali. Ja som si jej priezvisko zvolil ako stredné meno, čiže teraz sa voláme rovnako,“ vysvetlil v televíznom interview ešte v roku 2009. Ktovie však, či mu viditeľné úpravy manželkinej tváre predsa len trochu neprekážajú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu