Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Televízna hviezda škaredo doplatila na zákrok: Desivo spálená tvár!

Brandi Glanville chcela byť krásnou, no zo zákroku odišla so škaredými popáleninami. Zobraziť galériu (4)
Brandi Glanville chcela byť krásnou, no zo zákroku odišla so škaredými popáleninami. (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES – Experimenty sa vždy nevyplácajú! Aj keď sa Brandi Glanville (40) na televíznych obrazovkách blysla zatiaľ len v rámci reality šou, ako bývalá modelka nedá na svoj zovňajšok dopustiť. Skrášľovací zákrok sa však nedávno vymkol spod kontroly a laser jej spôsobil škaredé popáleniny priamo na tvári.

Pripálená ako čili paprička! S takým výsledkom Brandi Glanville odišla z kozmetického salónu po tom, čo sa nevydarila banálna procedúra. Napriek tomu, že všetko prebiehalo pod dohľadom lekára, blondínka v závere vyzerala, akoby sa dlhé hodiny škvarila na slnku. Za všetko môže laser, ktorý mal pôvodne zjednotiť farbu jej pleti. V dôsledku častého opaľovania sa jej totiž na tvári objavili pigmentové škvrny, ktoré odborníci nazývajú chloasma alebo melasma. Zákrok sa z neznámeho dôvodu premenil v totálne fiasko.

„Doktor mi povedal, že ma dokáže zbaviť melasmy. Bolo to však na moju pokožku príliš drastické. Stále sa liečim, je to deprimujúce,“ komentovala Brandi záber, o ktorý sa podelila prostredníctvom svojho účtu na Twitteri. Fotka bola realizovaná v prítmí, no štyridsiatnička má na nej zreteľne popálenú a červenú tvár. K desivej nehode došlo koncom marca, pričom popáleniny si odniesli aj ruky niekdajšej manekýnky.

Brandi krátko po návšteve salóna mierila na červený koberec, preto bola nútená prispôsobiť svoj outfit a zranenia zamaskovať. „Nosím rukavice, pretože mám popálené ruky. Snažila som sa ich doladiť k oblečeniu,“ vysvetlila vtedy médiám. Dôkaz však zverejnila aj na mikroblogovacej sieti – záber s červenou rukou hovoril za všetko.

Brandi Glanville chcela byť
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Twitter)

Dlhonohá kráska sa modelingu venovala úctyhodných 17 rokov, počas ktorých veľa cestovala a spolupracovala s prestížnymi módnymi domami ako Chanel, Giorgio Armani a Gucci. V súčasnosti hviezdi v reality šou Skutočné paničky z Beverly Hills, ktorá sa uchádza o priazeň aj slovenských divákov. Brandi má za sebou viacero chirurgických zákrokov. Okrem botoxu, si nechala vylepšiť vnady a dokonca vysolila nemalú čiastku za rekonštrukciu panenskej blany – úctyhodných 12 tisíc dolárov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu