Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Demi Moore ako strašiak do maku: Rozlietané vlasy a zarastené nohy!

Demi Moore sa ukrývala pod strapatými vlasmi, no v šortkách ukazovala zarastené nohy. Zobraziť galériu (10)
Demi Moore sa ukrývala pod strapatými vlasmi, no v šortkách ukazovala zarastené nohy. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Nemala svoj deň? Hoci je Demi Moore (50) po psychickej stránke z najhoršieho vonku, ešte ju čaká rozvodové konanie s mladším manželom. A kvôli poctivým prípravám na súdnu bitku o majetok zrejme nemá času nazvyš. V uliciach sa totiž objavila v šortkách, z ktorých jej vykúkali neoholené nohy.

Zabúda na seba? Pred psychickým zrútením a verejným ponížením bola Demi Moore vlastným zovňajškom takpovediac posadnutá a na verejnosti sa objavovala zásadne upravená ako zo škatuľky. Po prekročení päťdesiatky však jej hviezdny imidž už akosi nebýva pravidlom. Stačí sa pozrieť, aká dogabaná vyrazila začiatkom týždňa do losangelských ulíc. Od niekdajšej hviezdy červeného koberca mala na míle ďaleko.

Demi sa v pondelok vybrala na nákupy len v šortkách, ku ktorým si obula motorkárske topánky. Nechýbal jej tiež predĺžený kabát, veľká šatka okolo krku a dlhé rozpustené vlasy. Práve koruna krásy ju maskovala najlepšie, keďže jej jednotlivé pramene vďaka vetru zakrývali tvár. Najväčším prekvapením sa však stali herečkine nohy, ktoré zúfalo volali po depilácii. Namiesto hladkej pokožky ich totiž „zdobilo“ strnisko.

Nadchádzajúce stretnutie v súdnej sieni nebude pre Deminho ex ničím príjemným. V Hollywoode sa však šušká, že ak by dvojica mala spoločného potomka, všetko mohlo dopadnúť celkom inak. „Demi sa snažila roky, aby s Ashtonom otehotnela. Mala krátko po štyridsiatke, keď sa dali po prvý raz dohromady a ona svoje telo vystavila hotovému peklu, len aby počala dieťa. Ashton Kutcher chcel dieťa od prvého dňa a Demi vedela, že by bol skvelým otcom. Videla totiž, ako vychádza s jej dcérami,“ nechal sa počuť zdroj z blízkeho okolia známej päťdesiatničky v rozhovore pre portál Radar Online. „Je smutné, že čas nebol na Deminej strane a nebola schopná naplniť jeho túžbu po dieťati. Demi v srdci verí, že ak by spolu mali dieťa, nemuseli by sa teraz rozvádzať,“ dodal spomínaný svedok.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu