Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Pompézna svadba Spajsky Geri Halliwell: Brala si pracháča, vyzerala ako princezná, ale...

Manželský bozk speváčky Geri Halliwell a boháča Christiana Hornera. Zobraziť galériu (9)
Manželský bozk speváčky Geri Halliwell a boháča Christiana Hornera.

WOBURN - ...svokrovci ju nechcú! Zo spevačky Geri Halliwell (42), známej z formácie Spice Girls, je od včera vydatá pani. Svoje "áno" povedala po viac ako ročnej známosti šéfovi F1 Christianovi Hornerovi (41). Svadba prominentnej dvojice bola priam rozprávková, no mala mierne trpkú príchuť. Ženíchoví rodičia z nej totiž neboli vôbec nadšení.

Do tretice všetko dobré! Spajska Geri Halliwell bola v minulosti už dvakrát zasnúbená, no pre tak závažný krok, akým svadba je, sa odhodla až pri boháčovi Christianovi Hornerovi. S ním sa pozná od roku 2009, no pár tvoria oficiálne len od marca minulého roka. Známa umelkyňa poplietla šéfovi F1 hlavu tak veľmi, že neváhal kvôli nej opustiť svoju dlhoročnú partnerku Beverley Allen, ktorá mu len šesť mesiacov pred rozchodom porodila dcérku Oliviu. 

Zrejme aj to je dôvod, prečo sa Hornerovi rodičia veľkolepej svadby nezúčastnili. „Geri a Christian boli z toho sklamaní, ale jeho bratia, príbuzní a všetci kamaráti na obrade nechýbali,” povedal pre dailymail.uk zdroj z okolia dvojice.

Neveste prišla z bývalých kolegýň zo Spice Girls zagratulovať len Emma Bunton. Victoria Beckham poslala pozdrav prostredníctvom sociálnej siete. „Moja krásna priateľka, posielam ti lásku a šťastie. Som smutná, že s tebou v tento špeciálny deň nemôžem byť,” napísala k starej spoločnej fotografii tmavovláska. 

Geri si svoj veľký deň naplno užívala a šťastné úsmevy rozdávala na všetky strany. Bodaj by nie, veď obrad to bol skutočne rozprávkový. Krásnu nevestu priviezol ku kostolu Sv. Márie koč ťahaný bielymi koňmi, k oltáru ju viedla rozkošná deväťročná dcérka Blubell Madonna. 

Jedinou družičkou zo Spice Girls bola Emma Bunton.
Zobraziť galériu (9)
Jedinou družičkou zo Spice Girls bola Emma Bunton.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu