Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Otrasená Jennifer Aniston skončila na zemi: Nakladačka pred kamerami!

Jennifer Aniston Zobraziť galériu (10)
Jennifer Aniston (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Priplietla sa tam, kde nemala! O tom, že nepríjemné úrazy sa nevyhýbajú ani ostrieľaným herečkám, svedčí nedávna nehoda Jennifer Aniston (43). Tá totiž vlastnou nepozornosťou okúsila päste kolegov, ktorí ju nechtiac zrazili k zemi. Hollywoodska diva dostala zásah priamo pred kamerami.

Poplach na nakrúcaní! O Jennifer Aniston je známe, že sa na pľaci správa povýšenecky a trpí prehnanými maniermi uznávanej hviezdy. O to viac sa vystrašili jej súčasní kolegovia John Hawkes a rapper Mos Deg, ktorí s ňou pripravujú spoločnú snímku. Tá pochádza z pera Elmore Leonard, no ešte nedostala názov. Počas jednej zo scén pritom blondínku nepríjemne zranili a dali jej poriadne do „zubov“.

Jennifer v spomínanej dráme stvárňuje unesenú manželku milionára. Zábery boli naplánované tak, aby sa mužskí kolegovia pustili do pästného súboja a známa štyridsiatnička sa mala pokúsiť oddeliť ich svojou kabelkou. Podľa zdroja z nakrúcania však všetko dopadlo celkom inak. Jen sa dostala k dvojici príliš blízko a dostala úder priamo do tváre.

„Jennifer dostala náhodný zásah do sánky a zrútila sa k zemi. Bola poriadne otrasená, ale pri vedomí, tak jej pomohli do šatne a povedali jej, že scénu na ten deň škrtajú,“ cituje svoj zdroj americký plátok National Enquirer. Niekdajšia hviezda seriálu Priatelia sa však neskôr prekonala a v práci chcela pokračovať. Dokonca celý štáb prekvapila tým, že si priznala chybu. „O hodinu neskôr Jen trvala na tom, že sa vráti na pľac. Hawkes a Def sa jej začali ospravedlňovať, ale ona sa usmiala a pripustila, že to spackala,“ dodal očitý svedok. Zdá sa teda, že ak sa hollywoodska diva dobre vyspí, v práci dokáže byť príjemná.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu