Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Netradičná svadba v Hollywoode: Mnohí nechápu, ako je to možné!

Patrick Stewart a Ian McKellen Zobraziť galériu (10)
Patrick Stewart a Ian McKellen (Zdroj: SITA)

HOLLYWOOD - Anglický herec Ian McKellen zosobáši kolegu z filmov o X-Menoch Patricka Stewarta s jeho partnerkou, džezovou speváčkou Sunny Ozell. O týchto plánoch hovoril v talkšou Jonathana Rossa, ktorý nerozumel, ako je to možné.

"Neviem, ale v Massachusetts si so sebou stačí vziať kamaráta. Prečítam tie slová a Sunny a Patrick budú svoji. Už som to raz urobil pre dvoch mužov, ktorí sa stali registrovanými partnermi. Išiel som si vtedy vyplakať oči," uviedol McKellen. V Massachusetts skutočne môže sobášiť priateľ alebo rodinný príslušník za jednorazový poplatok 25 dolárov. Herci, ktorí sa spolu ukázali v trilógii pozostávajúcej z filmov X-Men (2000), X-Men 2 (2003) a X-Men: Posledný vzdor (2006), si svoje úlohy Magneta (McKellen) a Profesora X (Stewart) zopakujú v pripravovanej snímke X-Men: Days of Future Past v réžii Bryana Singera.

Filmový, televízny a divadelný herec Ian McKellen je širšej verejnosti známy predovšetkým ako Gandalf z filmovej trilógie Pán prsteňov (2001, 2002 a 2003) alebo ako Magneto z filmov o X-Menoch. Okrem toho účinkoval aj v snímkach ako Rasputin (1996), Nadaný žiak (1998), Bohovia a monštrá (1998) či Da Vinciho Kód (2006) a mnohí ho označujú za jedného z najvýznamnejších žijúcich britských hercov.

McKellen, ktorý sa netají svojou homosexuálnou orientáciou, je známy aj ako aktívny bojovník za práva gejov. Držiteľ prestížnej divadelnej ceny Tony a dvoch nominácií na Oscara dostal v roku 1991 od britskej kráľovnej Alžbety II. rytiersky titul. Úlohu Gandalfa si zopakoval v trojdielnej adaptácii románu J. R. R. Tolkiena Hobit (1937), ktorej prvú časť s názvom Hobit: Neočakávaná cesta uviedli do kín koncom minulého roka. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu