Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Drogová troska šokuje: Na pódiu v špinavých trenkách – krv priamo „tam“?!

Pete Doherty prekvapil so špinavými trenkami, ktoré v oblasti intímnych partií pôsobili zakrvaveným dojmom. Zobraziť galériu (9)
Pete Doherty prekvapil so špinavými trenkami, ktoré v oblasti intímnych partií pôsobili zakrvaveným dojmom. (Zdroj: profimedia.sk)

AREZZO – Ďalší pikantný škandál! Aj keď pre speváka menom Pete Doherty (33) nie sú ošemetné situácie ničím výnimočným, o nedávny pohľad jeho fanúšikovia zrejme naozaj nestáli. Známy drogový a alkoholický závislák ich totiž po koncerte na javisku pozdravil ešte raz – v rozopnutom župane a špinavých trenkách.

Nemá ani štipku hanby! O tom, či Pete Doherty holduje aspoň akej-takej osobnej hygiene, si priaznivci jeho hudby nerobia ilúzie už celé roky. Tento týždeň však škandalózny spevák dokázal poriadne šokovať. Len čo dokončil vystúpenie, zjavil sa na javisku opäť. Nie však ako rockový idol či lámač ženských sŕdc, ale ako zanedbaná troska v bielizni.

O nedôstojnú situáciu sa Pete postaral v talianskom meste Arezzo, kde odohral jeden z koncertov v rámci práve prebiehajúceho turné. Keď dospieval, okamžite sa vyzliekol a prehodil si na seba len župan z lesklého saténu, ktorý sa ani len neunúval previazať opaskom. Pred fanúšikmi sa tak pretŕčal s vykúkajúcim pupkom a trenkami, ktoré mali v oblasti intímnych partií tmavé škvrny pripomínajúce krv. Navyše na niečo ukazoval so žltým prstom ako tuhý fajčiar po desaťročiach svojho zlozvyku.

Aj keď britského hudobníka sprevádzajú životom najmä drogy, divoké párty a alkohol, aj on vie údajne oceniť zdravý životný štýl. „Byť neustále rozbitý na franforce vlastne nie je až také vzrušujúce. To nadšenie, ktoré máte po dobrom nočnom spánku je také exotické. Cítite sa silný a čistý, schopný a mocný. Úplný opak zničeného, slabého a nemého,“ prezradil  v jednom z nedávnych rozhovor. Škoda len, že po takýto pozitívnych pocitoch netúži trochu častejšie, ideálne nonstop.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu