Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Brazílska sexica vytasila vnady vo výstrihu po pupok: Wau, tieto sú fakt pravé?

Alessandra Ambrosio ohúrila prekvapivo bujným dekoltom v odvážnej róbe s hriešne hlbokým výstrihom. Zobraziť galériu (10)
Alessandra Ambrosio ohúrila prekvapivo bujným dekoltom v odvážnej róbe s hriešne hlbokým výstrihom. (Zdroj: Instagram)

SAO PAOLO – Tomu sa hovorí nečakane bujná nádielka! Hoci Alessandra Ambrosio (32) nikdy nepatrila k modelkám s plochým hrudníkom, na nedávnej párty prítomným hosťom doslova vyrazila dych. Postaral sa o to jej hriešne hlboký výstrih, v ktorom odhalila kyprejšie vnady než zvyčajne. Žeby už aj ona podľahla čaru plastickej chirurgie?

Do očí sa jej nikto nepozeral! Aj keď Alessandra Ambrosio uchvacuje mužov vo svojom okolí už viac než jedno desaťročie, uplynulú noc bola jednoznačne tým najsilnejším magnetom pre zvedavé pohľady. V štýle lesnej víly sa totiž zjavila na karnevalom žúre pod záštitu módnej biblie Vogue. Sexepíl v ovzduší sa dal doslova krájať a jedna z najlepšie platených manekýnok bodovala na celej čiare.

Alessandra si na spomínanú párty vyrazila v rafinovanej ružovej róbe z dielne módneho domu Roberto Cavalli. V jej vlasoch síce nechýbali nežné kvety, no tam sa akýkoľvek závan romantiky končil. Brunetka totiž vytasila svoje hriešne dlhé nohy vo vysokom rázporku a prekvapivo bujné vnady vo výstrihu po pupok. Internetom sa tak razom začali šíriť špekulácie, že dvojnásobná mamička podstúpila plastiku a takto nepriamo sa chcela pochváliť vylepšeným poprsím.

To, že Alessandra pôsobila v závere pracovného týždňa absolútne úchvatne, bolo takpovediac jej povinnosťou. „Ďakujem brazílskemu Vogue za to, že som včera v noci mala tú česť byť krstnou mamou tohto nádherného bálu,“ odkázala prostredníctvom svojho účtu na Instagrame a potešila fanúšikov hneď niekoľkými provokatívnymi fotkami. Treba uznať, že ak sú prsia juhoamerickej sexice naozaj prirodzené, potom jej naozaj je čo závidieť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu