Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Pamätáte si ešte túto krásavicu? Za 15 rokov sa takmer vôbec nezmenila!

Natalie Imbruglia vo videoklipe z roku 1997 a v súčasnosti Zobraziť galériu (7)
Natalie Imbruglia vo videoklipe z roku 1997 a v súčasnosti (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Zub času ju zďaleka obchádza! Aj keď Natalie Imbruglia (37) už pomaly ťahá na štyridsiatku, ona si aj naďalej pestuje imidž krehkej bábiky. Odkedy v našich končinách prerazila s hitom Torn, uplynulo už vyše 15 rokov. Kráska od protinožcov však za ten čas zmenila len úpravu vlasov – jej tvár zostala akoby nedotknutá.

Genetickú výbavu jej kolegyne môžu iba závidieť! Natalie Imbruglia sa v šoubiznise pohybuje už od tínedžerského veku, keď ako sladká šestnástka získala rolu v austrálskej telenovele Neighbours. Do povedomia slovenských fanúšikov sa však prepracovala až ako speváčka v roku 1997, kedy debutovala s globálne úspešným singlom Torn. Svet ju vtedy spoznal ako krátkovlasú brunetku s veľkými modrými očami, no na jej zovňajšku sa odvtedy veľa nezmenilo.

Natalie počas svojej hudobnej dráhy vystriedala viacero extravagantných účesov, až nakoniec zakotvila pri dlhších lokniach svetlohnedej farby s blond melírom. Pozoruhodné však je, že na tvári jej za 15 rokov nepribudli nijaké vrásky ani iné stopy starnutia. Hudobná hviezda si tento týždeň vyšla na kávu do losangelských ulíc v ľahkých šatách. Už z diaľky žiarila s navlas rovnakými dievčenskými črtami, s akými sa zviditeľnila na začiatku kariéry. Minimum mejkapu je aj dnes u nej samozrejmosťou.

Bezdetná celebrita má na konte štyri albumy a viacero významných ocenení i nominácií. V prvý deň roka 2003 povedala oficiálne „áno“ hudobníkovi Danielovi Johnsovi, s ktorým predtým randila tri a pol roka. Ich manželstvo však dlho nevydržalo a dvojica po piatich rokoch ohlásila rozvod. Jednou z príčin môžu byť Nataliene depresie, o ktorých sa neskôr rozhodla prehovoriť aj verejne. Speváčka sa v roku 2004 ocitla na šiestej priečke rebríčka najkrajších žien všetkých čias.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu