Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Bartošovú vraj zmlátil vlastný partner: Skončila speváčka v nemocnici?!

Iveta Bartošová sa vraj stala obeťou útoku zo strany vlastného partnera a manažéra Josefa Rychtářa. Zobraziť galériu (8)
Iveta Bartošová sa vraj stala obeťou útoku zo strany vlastného partnera a manažéra Josefa Rychtářa.

PRAHA – Násilie vo vzťahu? O Ivete Bartošovej je známe (46), že jej milostné romance sú pomerne búrlivé a šťastie v láske sa na ňu príliš neusmieva. Na ružiach zrejme nemá ustlané ani v súčasnom partnerstve so svojím manažérom. Podľa najnovších informácií mal Josef Rychtář (54) na speváčku zaútočiť pred očitými svedkami a postarať sa jej o pobyt v nemocnici.

Položil na ňu ruku? Ako dnes informoval český server Super.cz, Josef Rychtář zrejme zmlátil Ivetu Bartošovú. K incidentu údajne došlo ešte včera priamo v nemocnici. Dôvodom napadnutia zo strany Rychtářa mohol byť hnev na Bartošovej neustály boj s alkoholom a tabletkami, ktorý jej dlhodobo prerastá cez hlavu. Násilná udalosť sa mala odohrať pred očitými svedkami, pričom do prípadu je zainteresovaná aj polícia. Tá je však skúpa na slovo a k prípadu odmietla poskytnúť bližšie informácie. Prostredníctvom hovorcu ale potvrdila, že vyšetruje konflikt medzi mužom a ženou.

O niečo zhovorčivejšia bola speváčkina kamarátka. „Veľmi sa pohádali, bolo to dosť drsné, aj ten útok. Rychtář sa od Ivety okamžite odsťahoval,“ cituje slová Ivetinej priateľky server Super.cz. Zaujímavosťou je, že bitka mala už po pár hodinách šťastný koniec. Bartošová milencovi nielenže odpustila, no navyše útok poctivo zatĺka. Najskôr ho označila za nezmysel, neskôr však na podrobnejšie otázky nereagovala.

Špekulácie o domácom násilí zo strany manažéra sa objavili už minulý rok na jar. Blondínka vtedy dorazila na vyšetrenie s monoklom, no ten vysvetľovala pádom na lampičku na nočnom stolíku. V Rychtářov neprospech však hovorí aj fakt, že ho vyšetruje polícia pre údajný útok na exmanželku Darinu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu