Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Sexi trio? Dve polonahé modelky a medzi nimi... Plastiková prsaňa XXL!

Alessandra Ambrosio a Irina Shayk vystavili dokonalé telá po boku kontroverznej hviezdy Big Ang s objemnými vnadami. Zobraziť galériu (7)
Alessandra Ambrosio a Irina Shayk vystavili dokonalé telá po boku kontroverznej hviezdy Big Ang s objemnými vnadami. (Zdroj: Bruce Webber for CR Fashion Book)

NEW YORK – Netradičná kombinácia! O vychytených anjelikoch známeho výrobcu spodnej bielizne je známe, že pózujú osamote alebo po boku kolegýň s rovnako dokonalými krivkami. Alessandra Ambrosio (31) a Irina Shayk (27) však podnikli pikantnú výnimku. Prizvali k sebe plastikovú bacuľku s megaprsiami.

Tomu sa povie úctyhodná nádielka! Sexi krásky Alessandra Ambrosio a Irina Shayk sú neustále mimoriadne žiadané a pred objektívom sa cítia ako doma. Niet sa preto čo čudovať, že ich k spolupráci prizval magazín CR Fashion Book, ktorý vychádza len dvakrát do roka. Okrem fotografií štíhlych modeliek však čerstvé vydanie zaujme aj niečím celkom iným – kyprou hviezdou Big Ang, ktorá vystavila svoj masívny dekolt v nadrozmerných bikinách.

Poprsie vpred – týmto mottom sa dámy riadili pred skúseným okom fotografa Brucea Webera. Ten na svojich čiernobielych i farebných záberoch zvečnil krásu zvodných manekýnok jednotlivo, no aj v bizarnom protiklade. Prikvitla totiž medzi ne hviezda americkej reality šou, ktorá bez zábran vystavila na obdiv svoju korpulentnú figúru a poťažkala si pritom objemné prednosti.

Angela "Big Ang" Raiola je neter mafiánskeho bosa, ktorá sa vo svete šoubiznisu zviditeľnila programom Mob Wives. Napriek tomu, že už na prvý pohľad pôsobí exoticky, narodila sa a vyrastala v New Yorku, kde vlastní bar s názvom Drunken Monkey (Opitá opica). Organizovaný zločin a kriminálna minulosť vlastnej rodiny jej na televíznych obrazovkách nijako neublížila, práve naopak. Angela má za sebou niekoľko plastických operácií a svoje súkromie i kypré partie odhaľuje na počkanie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu