Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Zmachlená Catherine Zeta-Jones: Mejkap ako omietka, ale oči iba pre Douglasa!

Catherine Zeta-Jones dorazila na oscarový koberec s nánosmi mejkapu. Vrásky okolo očí boli o to viditeľnejšie. Zobraziť galériu (9)
Catherine Zeta-Jones dorazila na oscarový koberec s nánosmi mejkapu. Vrásky okolo očí boli o to viditeľnejšie. (Zdroj: Sita, Profimedia.sk)

LOS ANGELES – Prehnala to! Hoci má Catherine Zeta-Jones (43) v Hollywoode stabilné miesto medzi zrelými kráskami, aj jej sa občas podarí šliapnuť vedľa. Na nedeľňajšom udeľovaní Oscarov chcela zamaskovať vrásky okolo očí, no výsledok sa príliš nevydaril. Hrubá vrstva mejkapu pôsobila ako spackaná omietka.

Toto líčenie nevyšlo! Či už sa Catherine Zeta-Jones pred očakávanou oscarovou nocou zverila do rúk vizážistov, alebo sa pripravovala sama, mejkapom naozaj nešetrila. Pre dámu v jej veku sú síce vrásky okolo očí a úst prirodzené, Catherine sa však s nimi očividne odmieta zmieriť. Prekrývanie nánosmi púdru sa pritom vonkoncom nejaví ako dobrý nápad. V kombinácii s falošnými riasami herecká diva zanechávala vyumelkovaný dojem voskovej figuríny.

Catherine Zeta-Jones
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Sita, Profimedia.sk)

Odhliadnuc od tváre zaťaženej príliš hrubou vrstvou mejkapu Catherine spĺňala rolu ideálnej zákonitej polovičky. Nahodená v luxusnej zlatej róbe značky Zuhair Murad zažiarila po boku veterána Michaela Douglasa, čím definitívne uhasila nedávne fámy o krachu dlhoročného manželstva. Neskôr sa dokonca predstavila na javisku ako kabaretná hviezda, keď oživila svoju rolu v muzikáli Chicago. V odvážnom kostýme vyzerala ako nestarnúca dračica, ktorá má stále šmrnc.

Catherine Zeta-Jones
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Sita, Profimedia.sk)

Zo spevu naživo bola tmavovláska, pochopiteľne, veľmi nervózna. Na pódiu však podala excelentný výkon, ktorý v rozhovoroch pred kamerami pochválil aj samotný Michael: „Som na ňu taký pyšný, veľmi pyšný. Sledoval som ju, ako sa pripravuje a cvičí. Od toho filmu uplynulo už desať rokov. Je to pripomienka toho, aká v ňom bola skvelá.“ Zdá sa teda, že akákoľvek búrka v hollywoodskom zväzku je definitívne zažehnaná a manželia sa stále navzájom veľmi rešpektujú.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu