Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Prsaňa Katie Price prekvapuje: Mesiac po svadbe so striptérom tehotná!

Katie Price Zobraziť galériu (8)
Katie Price (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Britská modelka, podnikateľka, príležitostná speváčka a spisovateľka Katie Price je tehotná. Oznámila to päť týždňov po tom, čo sa na Bahamách vydala za 25-ročného striptéra Kierana Haylera, s ktorým sa zasnúbila počas Vianoc po niekoľkotýždňovej známosti.

Na ich svadbe bolo len šesť hostí vrátane nevestinej matky Amy. Pre novomanželov to bude prvý spoločný potomok, no Price už má tri deti z predchádzajúcich vzťahov.

Tridsaťštyriročná Britka bola od roku 2005 do roku 2009 manželkou speváka Petra Andreho, s ktorým má sedemročného syna Juniora Savvu Andreasa a päťročnú dcéru Princess Tiaamii Crystal Esther. V roku 2010 sa v Las Vegas vydala za herca a kickboxera Alexa Reida, no už v januári 2011 oznámili odlúčenie.

Price s ním bola tehotná, no potratila, pričom to nebol jej prvý potrat. Modelka, známa aj ako Jordan, má za sebou aj zasnúbenie s účastníkom televíznej šou Gladiators Warrenom Furmanom a argentínskym modelom Leandrom Pennaom a krátke vzťahy so spevákom Garethom Gatesom či futbalistami Teddym Sheringhamom a Dwightom Yorkeom.

S posledným menovaným má desaťročného syna Harveyho, ktorý trpí autizmom. Štvrté dieťa by mala priviesť na svet v lete. Informácie pochádzajú z webovej stránky dailymail.co.uk a archívu agentúry.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu