Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Austrálska bohyňa naostro: Vytasila bradavky v pozore aj úchvatný dekolt!

Miranda Kerr s hlbokým výstrihom bez podprsenky provokovala presvitajúcimi bradavkami. Zobraziť galériu (13)
Miranda Kerr s hlbokým výstrihom bez podprsenky provokovala presvitajúcimi bradavkami. (Zdroj: profimedia.sk)

PARÍŽ – Opäť v centre pozornosti! Miranda Kerr (30) sa síce preslávila ako anjelik známeho výrobcu spodnej bielizne, no kvôli naštrbenej spolupráci odhadzuje zábrany aj na verejnosti. V Mekke európskej módy vyvolala rozruch poriadne odvážnym outfitom, ktorý odhaľoval jej nádielku vo výstrihu. Sexi kráska ľahučký materiál ledva udržala pod kontrolou.

Všetky oči a objektívy iba na nej! Takýmto smerom sa zvrtla situácia počas práve prebiehajúceho Týždňa módy v Paríži, keď na módnu šou Stelly McCartney zamierila očarujúca Miranda Kerr. Tentoraz ju však na starý kontinent nezaviala vášeň pre módu, ale pracovné povinnosti. Paradoxne, viac než na móle upútala pozornosť paparazzov ešte pred samotnými prípravami. Mohli za to jej odvážne šaty, pod ktorými chýbala podprsenka.

Miranda si v modelingovej brandži od samého začiatku buduje imidž éterickej krásky. Jej outfity sú preto zväčša romantické alebo rafinované a sexi. Všetky tieto prívlastky sa jej podarilo skĺbiť pred spomínanou prehliadkou, keď vystavila na obdiv dekolt v hlbokom výstrihu. Bez podprsenky však spod šiat presvitali aj bradavky a supermodelka neustále pohľadom kontrolovala, či jej niečo nevykuklo.

Hviezda od protinožcov sa síce na prehliadke blysla v hneď niekoľkých kreáciách, no svoj účet v sieti Instagram obohatila len o jediný záber. A ten okomentovala naozaj stroho: „Skvelá šou.“ Zlé jazyky si pritom šuškajú, že Miranda po rozviazaní spolupráce so svojím chlebodarcom začína byť poriadne zúfalá. Pôvodne sa vyhovárala, že potrebuje viac času na materstvo. Teraz to však vyzerá skôr tak, akoby si svojou vyzývavosťou chcela vydobyť ďalší lukratívny kontrakt.

Miranda Kerr odhodila zábrany aj počas nedávneho fotenia do magazínu. Ak chcete vedieť, v akej podobe sa v ňom objavila, pozrite si ženským magazín FEMINITY.sk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu