Streda29. máj 2024, meniny má Vilma, zajtra Ferdinand

Grécka bohyňa vytasila ženské zbrane: Prirodzené vnady a šťavnaté polky!

Georgia Salpa prepožila sexi krivky v miniatúrnej bielizni pánskemu magazínu. Zobraziť galériu (5)
Georgia Salpa prepožila sexi krivky v miniatúrnej bielizni pánskemu magazínu. (Zdroj: FHM)

NEW YORK – Príroda k nej bola naozaj štedrá! Hoci Georgia Salpa (27) zatiaľ príliš veľkú dieru do šoubiznisu neurobila, jej zvodné krivky mužským fanúšikom nie sú cudzie. Na dôkaz, že v ankete hlasovali naozaj dobre, pánsky magazín priniesol dráždivé zábery. Grécka hviezda na nich dokonale stelesnila bohyňu sexepílu.

Má čo ukázať! K zviditeľneniu na televíznych obrazovkách Georgii Salpe stačila účasť v reality šou s názvom Celebrity Big Brother, do ktorej sa prepracovala ako modelka. Niekoľko častí programu jej dokonca stačilo aj na to, aby sa v rebríčku stovky najsexi žien časopisu FHM ocitla na úctyhodnej piatej priečke. Pri tejto príležitosti jej spomínaný magazín venoval zopár strán, na ktorých tmavovláska predviedla, čím ju príroda vlastne obdarila.

Georgia si zapózovala v na prvý pohľad obyčajných kúskoch spodnej bielizne. Tie však predostreli fotografovi výhľad presne na tie partie, ktoré obdivovateľov Grékyne s írskymi koreňmi zaujímajú najviac. Vyhrnutý top poodhalil bujné prednosti a ploché bruško, v tango-nohavičkách zas vynikol jej guľatý zadok a hriešne dlhé nohy.

S výslednými fotografiami je spokojná aj samotná manekýnka, ktorá si laškovanie s objektívom vychutnávala na maximum. „Fotenie bolo skvelé! Páčili sa mi tie miniatúrne kúsky bielizne. Je úžasné pózovať, keď sa cítite sexi,“ prezradila v priloženom rozhovore. Piatu pozíciu síce vníma ako výnimočný úspech, no vo svojich ambíciách by rada zaútočila na prvé priečky. Nechajme sa teda prekvapiť, ako dopadne populárny rebríček na budúci rok.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu