Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Párty plná krások: Dokonalé telá zatienili venušu z titulky!

Titulnej strany perstížneho magazínu sa po druhý raz dočkala Kate Upton, tú však na párty zatienili viaceré kolegyne - Irina Shayk (vľavo) či Katherine Webb (v strede). Zobraziť galériu (8)
Titulnej strany perstížneho magazínu sa po druhý raz dočkala Kate Upton, tú však na párty zatienili viaceré kolegyne - Irina Shayk (vľavo) či Katherine Webb (v strede). (Zdroj: SITA)

NEW YORK – Obálka je slávnostne odhalená! Hoci titulná strana plavkového vydania magazínu Sports Illustrated je už zopár dní známa, k oficiálnemu uvedeniu došlo až uplynulú noc. Hlavnou hviezdou sa po druhýkrát stala obdarená modelka Kate Upton (20). Tú však na očakávanej párty zatienili kolegyne so zaujímavejším stajlingom.

Na titulke bohyňa, v skutočnosti trochu nudná! Aj tak by sa dala vystihnúť úprava, s akou Kate Upton zamierila medzi zástupcov médií s čerstvým vydaním časopisu Sports Illustrated. Zatiaľ čo počas fotenia špeciálnej galérie obrázkov z Antarktídy vystavovala na obdiv svoje ženské zbrane, veľkolepý večer strávila takpovediac ako sivá myš. Vo vínovej farbe šiat vôbec nevynikla a pôsobila zaobleným dojmom.

Blondínka zvolila jednoduché kokteilové šaty bez ramienok, ktoré jej na prvý pohľad padli ako uliate. Z viacerých uhlov jej však vytŕčalo bruško, ktoré sa vonkoncom nejavilo ako ploché. Oproti tomu jej skúsenejšia konkurentka Irina Shayk predviedla postavičku ako lusk v priliehavých fialových šatách, krivky Katherine Webb obopínali vyzývavé šaty červenej farby a Hannah Davis stavila na rafinovanú čiernu. Všetky krásky rozdávali úsmevy, čo im len pridávalo na zvodnosti.

Aj keď nové vydanie spomínaného magazínu zábermi berie dych, pre Kate fotenie v mrazivých teplotách nebolo vôbec jednoduché. Podľa jej vlastných slov si toho vytrpela viac než dosť. „Antarktída je jedno z najkrajších miest, kde som bola. Ale som z Floridy, takže to bolo poriadne bolestivé,“ priznala modelka v rozhovore pre magazín People. Okrem omrzlín si odniesla aj neustály pocit chladu. Je však veľmi pravdepodobné, že každý pohľad na výsledok tvrdej driny ju okamžite zohreje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu