Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Tejto polonahej sexici ťahá na 60? Veď má vymakané telo tínedžerky!

Gillian Taylforth pred prahom šesťdesiatky ohúrila sexi telom v bikinách. Zobraziť galériu (2)
Gillian Taylforth pred prahom šesťdesiatky ohúrila sexi telom v bikinách. (Zdroj: Closer)

LONDÝN – To je ale postavička! Hoci jej kolegyne naháňajú mladosť plastikami a kozmetickými zákrokmi, Gillian Taylforth (57) má na závideniahodný zovňajšok iný recept. Zdravo sa stravuje a nedá dopustiť na pravidelný pohyb, vďaka čomu v zrelom veku strčí do vrecka aj o desaťročia mladšie kolegyne. Pozrite si jej úchvatné zábery v bikinách ako dôkaz.

Výnimočné gény alebo tvrdá drina? V prípade božských kriviek Gillian Taylforth ide zrejme o oboje. Britské herečka známa predovšetkým z telenoviel a televíznych obrazoviek totiž ani pred prahom šesťdesiatky nestráca na sexepíle, práve naopak. Pre najnovšie číslo magazínu Closer sa vyzliekla do provokatívnych plážových kúskov a čitateľom doslova vyrazila dych.

Nestarnúca blondínka si pred objektívom zapózovala v dvojdielnych plavkách a hrdo vystavila na obdiv to, čím ju príroda tak štedro obdarila – štíhle nohy, ploché bruško a pevné prsia. V kombinácii so zachovalou tvárou jej telo pôsobí, akoby s ním grafici pri retušovaní veľa práce nemali. Samotná Gillian pritom okolo svojho šarmu veľké haló vôbec nerobí. „Naozaj ma to šokuje, keď si ľudia myslia, že som sexi. Nikdy som tak samu seba nevnímala,“ s pokorou sa priznala v priloženom rozhovore.

Gillian Taylforth pred prahom
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Closer)

Pôvabná päťdesiatnička sa na domácej pôde zviditeľnila aj prostredníctvom tanečnej šou celebrít. Pohyb má jednoducho v krvi a nedokáže bez neho existovať. „Pred pár rokmi som začala cvičiť Zumbu tri alebo štyrikrát do týždňa, čo ma naozaj drží vo forme,“ prezradila pre spomínaný časopis. Okrem toho každý deň dvíha klasické jednoručné činky a medzi jedlom na tanieri si vyberá: „Jem zdravo, nie príliš veľa mäsa. Radšej ho vynechám a dám si niečo zeleninové.“ Ako sa zdá, jej jednoduché tajomstvo funguje naozaj dokonale. Gillian si totiž aj pred dôchodkovým vekom môže smelo povedať, že je v životnej kondícii.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu