Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Nádherná modelka bez hanby: Chcela sa vymočiť do pisoára?!

Bar Refaeli je síce dáma na úrovni, no postavila sa k pisoáru ako chlap. Zobraziť galériu (15)
Bar Refaeli je síce dáma na úrovni, no postavila sa k pisoáru ako chlap. (Zdroj: Instagram)

NEW YORK – Zvláštne chúťky! Hoci Bar Refaeli (28) bez pochyby patrí k najkrajším ženám sveta, v súkromí nešetrí humorom a hviezdne maniere sú jej cudzie. Niektorými fotografickými úlovkami však fanúšikov dokáže poriadne zaskočiť. Najnovšie sa nechala zvečniť pri pisoári, akoby si zo šortiek vyťahovala pánsku „výbavu“.

Humor z celkom iného súdka! Izraelská modelka Bar Refaeli sa na prvý pohľad javí ako očarujúca a distingvovaná dáma, ktorá je aj bez mejkapu zrodená pre prehliadkové mólo. Keď však práve nepracuje, dokáže sa odviazať naozaj zvláštnym spôsobom. Nedávno sa zabávala na pánskych toaletách, kde sa nechala odfotiť mobilným telefónom. Všetko v mene boja za rovnoprávnosť pohlaví.

„Gejovia, lesbičky, bisexuálni, preoperovaní – všetci sú si rovní,“ okomentovala Bar svoju provokatívnu fotku, o ktorú sa podelila v sieti Instagram. Zapózovala si na nej pri mužskom pisoári, akoby sa práve chystala vymočiť. Dokonca zaujala mužský postoj a rukami naznačovala, že si v oblasti rozkroku musí niečo podržať. Zaujímavé ale je, že vo svojich slovách nespomenula heterosexuálov. Žeby teda ľudí z hľadiska sexuálnej orientácie rozdeľovala na dva základné tábory?

O bývalej milenke Leonarda DiCapria je známe, že s láskou spomína na svoje detstvo a pravidelne z tohto obdobia života zverejňuje zaujímavé fotografie. Nedávno sa na jej účte objavil obrázok, na ktorom mala vo vlasoch čelenku z umelých kvetov a na tvári blažený úsmev. Navlas rovnakú pózu pritom vystrúhala aj ako dievčatko s bacuľatými líčkami. „V srdci stále dieťaťom,“ napísala k spomínanej koláži. Ako sa teda zdá, po boku oslnivej manekýnky ani mimo profesionálnych fotoaparátov nuda nebýva.

Bar Refaeli
Zobraziť galériu (15)
 (Zdroj: Instagram)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu