Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Desivo bledá a vychudnutá Katie Holmes: Veď pripomína živú mŕtvolu!

Katie Holmes bez mejkapu šokovala mŕtvolne bledou pokožkou a vpadnutými lícami. Zobraziť galériu (11)
Katie Holmes bez mejkapu šokovala mŕtvolne bledou pokožkou a vpadnutými lícami. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Kam sa podela jej zdravá farba? Odkedy sa Katie Holmes (34) rozviedla s manželom posadnutým scientológiou, upísala sa divadlu a popri výchove dcéry Suri doslova žiarila spokojnosťou. Tento týždeň však zrejme nemala svoj deň. Bez mejkapu totiž vyzerala, akoby ju trápila vážna choroba.

Čo sa to s ňou stalo? Po tom, čo Katie Holmes dosiahla rýchly a nekomplikovaný rozvod s Tomom Cruiseom, do jej života vstúpila harmónia a nové príležitosti. Tie využila najmä na doskách, ktoré znamenajú svet a v oblasti módy. Pred pár dňami však do newyorských ulíc vyrazila neupravená a svojou povädnutou tvárou vyrážala dych.

Paparazzi zastihli americkú herečku nenalíčenú a nahodenú v čiernom kabáte, ktorý ešte zvýrazňoval mŕtvolne bledý nádych jej pleti. Tmavé kruhy pod očami, vpadnuté líca a sivastá pokožka pôsobili skôr ako dielo maskérky než prirodzená farba zdravej ženy. Za takýto imidž by sa Katie nemusela hanbiť ani v úlohe ducha či zombie. Bohužiaľ, tentoraz o žiadne nakrúcanie na Manhattane naozaj nešlo.

Inokedy atraktívna brunetka si veľkú námahu nedala ani s úpravou vlasov – schovala si ich pod čiernu čiapku, pričom zopár pramienkov jej neposlušne vyliezalo. Nelichotivý záber zrejme nepoteší predovšetkým spoločnosť Alterna, ktorá na trhu ponúka výrobky z radu starostlivosti o vlasy a ktorá si Katie zvolila za tvár svojej reklamnej kampane. „Páči sa mi, že Alterna používa prírodné a organické zložky a drží sa ďalej od tvrdých chemikálií ako sulfáty a parabény. Je to dobré pre moje vlasy aj planétu Zem, takže mám z ich používania dobrý pocit,“ vyjadrila sa herečka na margo spolupráce v oficiálnom vyhlásení. V posledných dňoch však starostlivosti o svoj zovňajšok príliš veľkú pozornosť nevenovala. Ostáva len dúfať, že to nijako nesúvisí s jej zdravím.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu