Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Brandon a Steve z Beverly Hills 90210: Nerozlučná dvojka po rokoch stále spolu!

Ian Ziering a Jason Priestley sa aj po vyše dvadsiatich rokoch stretávajú v súkromí ako dobrí kamaráti. Zobraziť galériu (5)
Ian Ziering a Jason Priestley sa aj po vyše dvadsiatich rokoch stretávajú v súkromí ako dobrí kamaráti. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Kamarátske puto, ktoré naozaj trvá! Ian Ziering (48) a Jason Priestley (43) sa spoznali už pred vyše dvadsiatimi rokmi, keď bok po boku nakrúcali úspešný tínedžerský seriál. Priateľstvo, ktoré ich spájalo pred kamerou, im však vydržalo do dnešných čias. Cez víkend si vyrazili na spoločný obed a očividne si mali čo povedať.

Ich vzťahy vôbec neochladli! Hoci vo svete šoubiznisu len máloktoré kamarátstva pretrvávajú celé desaťročia, hrdinovia seriálu Beverly Hills 90210 tvoria príjemnú výnimku. S rolami Brandona Walsha a Stevea Sendersa sa známi herci v súkromí nerozlúčili ani v zrelom veku. Napriek rodičovským povinnostiam sa v nedeľu stretli pri jednom stole ako za čias, keď na pľaci navštevovali študentský podnik Peach Pitt.

Paparazzi zastihli populárne hviezdy vonku na chodníku v družnom rozhovore. Obom džentlmenom na tvári nechýbalo strnisko, no za 22 rokov, ktoré uplynuli od začiatku nakrúcania ich kultového projektu, sa príliš nezmenili. Ani jeden z nich sa pritom v nových častiach seriálu neobjavil, čo je podľa skalných fanúšikov naozaj veľká škoda. Ian a Jason by totiž dlhoročné priateľstvo predstierať vôbec nemuseli.

Herci v rozbehnutej kariére síce nezaháľali, no obaja si stihli založiť rodinu. Jason vstúpil do chomúta s vizážistkou Naomi Lowde, ktorá mu priviedla na svet dve ratolesti – päťročnú dcérku Avu Veronicu a trojročného syna menom Dashiell Orson. Takmer päťdesiatnik Ian sa momentálne teší z 21-mesačnej dcérky Mie, ktorú splodil s manželkou Erin. Šťastní oteckovia však na utužovanie vzťahov nezabúdajú a napriek nabitému programu si k sebe vždy nájdu cestu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu