Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Halloween zmenil celebrity na nepoznanie: Pozrite na tie brutálne kostýmy!

Viaceré celebrity cez víkend oslavovali Halloween v šialených kostýmoch. Zobraziť galériu (8)
Viaceré celebrity cez víkend oslavovali Halloween v šialených kostýmoch. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES – Masky dostali zelenú! Hoci sviatok duchov za veľkou mlákou oficiálne padol až na stred budúceho týždňa, viaceré tváre zo sveta šoubiznisu si užívali bláznivé žúry už tento víkend. Väčšinu z nich by ste pritom v halloweenskom prevedení vôbec nespoznali. Nechýbala krv, sarkazmus či falošný megadekolt.

 

 

 

Kate Upton
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: profimedia.sk)
Obrovskou premenou prešla predovšetkým obdarená modelka Kate Upton, ktorá nahodila šaty v štýle Ľudovíta XIV. skrátené na dĺžku nad kolená. Navyše si nechala pomaľovať celú tvár s veľmi výraznou pavučinou na čele. Dračica, ktorú mužskí fanúšikovia obdivujú na titulných stranách iba v minimalistických bikinách, si párty vychutnala takpovediac inkognito.
Kelly Brook
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: profimedia.sk)
V podobnom duchu ako Kate zmýšľala jej prsnatá britská kolegyňa Kelly Brook. Ani tej nechýbali dobové minišaty tesne pod zadok na spôsob kurtizány, ktoré dopĺňali biele samodržiace pančušky a klobúčik. Dekolt aj krk mala efektne postriekaný krvou.
Modelka Rosie Huntington-Whiteley ako
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram)
Provokovať sa rozhodla aj tretia modelka a herečka známa zo snímky Transformers. Rosie Huntington-Whiteley siahla po koženom korzete s retiazkami, v ktorom pripomínala odvážnu dominu. Tento dojem umocňovali kožené nohavice so šnurovaním v prednej časti a zelená parochňa.
Paris Hilton prestrojená za
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram)

O mierny rozruch sa tento rok postarala Paris Hilton, ktorá presladené kostýmy nechala v požičovni. Namiesto toho zvolila podobný imidž, s akým sa na odovzdávaní cien MTV zapísala do histórie divoká speváčka Miley Cyrus. Blondínka bez nápadu tak zrejme chcela bývalej Disney hviezde naznačiť, že namiesto hudobnej ikony sa z nej stáva obyčajný klaun.

Fergie s polovičkou stvárnila
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram)
Čerešničkou na torte sa tento víkend stala jednoznačne novopečená mamička Fergie. Tá totiž so svojím partnerom stvárnila dvojicu vystrihnutú z legendárnej rodiny Addamsovcov. Morticia v jej podaní pritom nadobudla dekolt, aký sa len tak nevidí. Speváčka sa na materskej dovolenke totiž vyprsila ako nikdy doteraz. Fanúšikovia však môžu zostať pokojní – Fergie vlastné vnady neukázala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu