Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Príšerný pohľad: Catherine Zeta-Jones s desivým výrazom tváre!

Catherine Zeta-Jones šokovala fanúšikov aj fotografov čudesnou grimasou. Zobraziť galériu (9)
Catherine Zeta-Jones šokovala fanúšikov aj fotografov čudesnou grimasou. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Toto jej nevyšlo! Catherine Zeta-Jones (43) sa právom zaradzuje medzi oslnivé štyridsiatničky, ktoré ani v zrelom veku nepoľavujú a udržiavajú svoj zovňajšok v bezchybnej forme. Herečka však nedávno pred paparazzmi strúhala také pózy, z ktorých im naskakovali zimomriavky. Koho chcela svojou grimasou vydesiť?

Aj majster tesár sa utne! O týchto slovách sa pred pár dňami na vlastnej koži presvedčila už aj očarujúca manželka Michaela Douglasa. Catherine Zeta-Jones totiž prijala pozvanie na nakrúcanie nočnej talkšou s populárnym moderátorom Davidom Lettermanom. Pred vstupom do štúdia na ňu čakali fanúšikovia aj zástupcovia médií, ktorých tmavovláska počastovala viac než bizarnou grimasou. Od hollywoodskej hviezdy mala na míle ďaleko.

Catherine si to pred kamery namierila v dlhej asymetrickej róbe na jedno rameno. Čierny materiál nielenže nechal vyniknúť jej štíhlym krivkám, no navyše zvýraznil aj jej dozlatista opálenú pokožku. Z nepochopiteľných dôvodov však herečka vypúlila oči a pokúsila sa o preafektovaný úsmev. S výsledným zakrivením tváre by uspela nanajvýš na kastingu do komédie Scary Movie.

Zákonná polovička hollywoodskeho veterána má momentálne plné ruky práce s tým, aby dostala do povedomia širokej diváckej verejnosti svoju najnovšiu snímku Broken City. V tomto thrilleri sa blysne po boku ostrieľaných kolegov, akými sú Russell Crowe a Mark Wahlberg. „Prečítala som si scenár a hneď som si pomyslela 'Wow, kto to napísal?' Bolo to bravúrne napísané a to je presne to, čo herec na konci každého dňa hľadá,“ prezradila Catherine svoje pohnútky, prečo na emocionálne náročnú úlohu prikývla. Svoje herecké umenie by však v niektorých chvíľach využívať radšej nemala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu