Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Beyoncé prichytená bez mejkapu: Od zvodnej krásavice má na míle ďaleko!

Beyoncé sa bez šikovných rúk vizážistov na svetovú hviezdu príliš nepodobá. Zobraziť galériu (8)
Beyoncé sa bez šikovných rúk vizážistov na svetovú hviezdu príliš nepodobá. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Bez líčidiel žiadna sláva! Kdekoľvek sa hudobná hviezda Beyoncé (31) doteraz zjavila, vždy pôsobila ako štýlová a krásna diva. V zákulisí však aj ona máva horšie dni, kedy na akúkoľvek úpravu vizáže zvysoka kašle. Ide pritom o dokonalý maskovací manéver – bez mejkapu by ju spoznal len málokto.

Sivá myška! Odkedy sa Beyoncé odtrhla od dievčenskej formácie Destiny's Child, v sólo kariére sa dočkala fenomenálneho úspechu. Okrem hudobných vrcholov prerazila aj v oblasti módy a dokonca uviedla na trh vlastný parfum. Uznávaná ikona však tento týždeň paparazzov poriadne zaskočila. Na skúšku si totiž odskočila zničená a nenalíčená.

Fotografi zastihli čokoládovú speváčku počas príprav sprievodného programu veľkolepého športového podujatia Super Bowl. Majstrovstvá Národnej futbalovej ligy vyvrcholia už túto nedeľu a prestížna udalosť sa nezaobíde bez exkluzívnych hostí. Jedným z ťahákov je práve Beyoncé, ktorá na skúšku dorazila bez kvapky mejkapu, pričom jej tvár odrážala najmä únavu. S vlasmi schovanými pod vlnenou čiapkou pripomínala skôr tuctovku z ulice než hviezdu svetového formátu.

Známa speváčka svoj postoj zásadne zmenila po tom, čo pred vyše rokom priviedla na svet svoju jedinú dcérku Blue Ivy. „Vďaka pôrodu som si uvedomila silu ženskosti. Teraz má môj život oveľa väčší zmysel. Vyjadrenie nadšenia, zmyselnosti a spojenia s mojím manželom je pre mňa oveľa jednoduchšie,“ vyznala sa zo svojich pocitov v nedávnom rozhovore pre magazín GQ. Ako sa teda zdá, Beyoncé ani v súkromí maniermi netrpí a pokiaľ to nie je nevyhnutné, svoju tvár líčidlami zbytočne nezaťažuje.

Prečítajte si: Beyoncé v dokumente pre HBO prehovorí o svojom potrate

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu