Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Tehotná Kate Middleton vo vojne s matkou: Nabaľuje sa na budúcom vnúčati!

Tehotenstvo Kate Middleton zatieňuje zahanbujúce podnikanie jej matky Carole. Zobraziť galériu (12)
Tehotenstvo Kate Middleton zatieňuje zahanbujúce podnikanie jej matky Carole. (Zdroj: SITA)

LONDÝN – Hanba pre celý urodzený rod! Odkedy Kate Middleton (30) oficiálne potvrdila svoje tehotenstvo, nielen v kruhu rodiny, ale v celej Británii zavládla eufória. Krátko na to obchody zaplavili komerčné predmety, ako to bolo aj v prípade kráľovskej svadby. Šokujúcim zistením ale je, že na baby-fenoméne sa priživuje aj samotná matka vojvodkyne.

Obrovské faux pas! Na tanieriky, šálky, bábiky, sošky a mnohé ďalšie predmety s vlastnou podobizňou si Kate Middleton s manželom Princom Williamom už dávno zvykli. Ide o súčasť domáceho marketingu, ktorý sa svoju lásku ku kráľovskému rodu snaží nanútiť aj zahraničným turistom. Podobný ošiaľ zachvátil krajinu po tom, čo mladý manželský pár oznámil ďalšieho dediča trónu. S doplnkami s tématikou ešte nenarodeného princa či princeznej však na trh zamierila aj Katina matka Carole Middleton.

Tŕňom v oku nielen domácich médií sa stala spoločnosť Party Pieces, ktorú vlastnia rodičia budúcej kráľovnej. Tá okamžite po oficiálnom zverejnení informácie o tehotenstve ich dcéry spustila výrobu doplnkov na párty s motívom „Nový malý princ“ a „Nová malá princezná“. Osem takýchto papierových tanierov je v predaji za 1,69 libry, no dostupné sú aj miniatúrne hrady, servítky a iné produkty zo spomínanej kolekcie. Denník DailyMail takýto obchodný ťah okamžite označil za „lacný nevkusný a vulgárny“.

Doplnky na párty ponúkané
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: partypieces.co.uk)

Obvineniam z obohacovania a príživníctva sa Carole nevyhla už počas príprav dcérinho sobáša. Takto ponižujúco zarobené peniaze pritom vôbec nepotrebuje – majetok Middletonovcov sa odhaduje na takmer 50 miliónov libier. A ako samotná Katina matka vníma svoje podnikanie? „Na konci každého dňa prevádzkujeme predovšetkým obchod, nie charitu. Nechceme robiť nič, čo by strápňovalo Catherine, ale ja mám pocit, akoby sme uviazli medzi mlynskými kameňmi,“ háji svoje záujmy. Obľúbenej vojvodkyni tak neostáva nič iné ako škvrnu na rodinnom biznise potichu trpieť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu