Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Gott zhrabol na Slovensku 25 tisíc €, naše známe tváre len omrvinky!

Karel Gott zhrabol sa účinkovanie v silvestrovskom vydaní relácie Nikto nie je dokonalý mastnú sumu peňazí. Zobraziť galériu (8)
Karel Gott zhrabol sa účinkovanie v silvestrovskom vydaní relácie Nikto nie je dokonalý mastnú sumu peňazí.

BRATISLAVA - To je ale rozdiel! Niet pochýb o tom, že spevák Karel Gott (73) je v našich končinách umelcom veľkého formátu. O maestrovej jedinečnosti svedčia aj honoráre, ktoré za svoje vystúpenia inkasuje. Príkladom môže byť angažmán v silvestrovskom vydaní relácie Nikto nie je dokonalý, ktorú odvysielala verejnoprávna televízia. Z Mlynskej Doliny si odniesol 25 tisíc eur. Slovenskí prominentní hostia sa však museli v porovnaní s českou legendou uspokojiť len s „drobnými“.

Relácia humoristickej dvojice Oliver Andrásy - Elena Vacvalová s názvom Aj múdry schybí sa po dlhšej odmlke vrátila späť na obrazovky. Pod vynoveným názvom Nikto nie je dokonalý sa uchádza o priazeň divákov na obrazovkách verejnoprávnej televízie.

Oprášená relácia mala svoju premiéru počas silvestrovského večera a jedným z hlavných hostí dvojice bol Karel Gott. Podľa informácií zo zmluvy, ktorú RTVS zverejnila na svojej stránke, sa náklady na výrobu programu vyšplhali do výšky 78 212 eur bez DPH. Upozornil na to portál mediálne.sk.

Podstatne veľkú časť nákladov tvoril práve honorár Karla Gotta. Ten si za niekoľkominútové účinkovanie vypýtal 25 tisíc eur bez dane. Pokryté boli aj výdavky súvisiace so spevákovým ubytovaním, ktoré tvorili čiastku 500 eur.

Zaujímavosťou je, že slovenskí protagonisti relácie sa museli v porovnaní s maestrom uspokojiť len s omrvinkami. Po tisícke dostali moderátori Vacvalová s Andrásym. Rovnakú sumu zinkasovali aj hostia Peter Marcin či Štefan Skrúcaný. Marián Čekovský a formácia Diabolské husle si pripísali na svoj bankový účet dvojnásobok.

Informácie o honorároch jednotlivých účinkujúcich sú zverejnené v zmluve týkajúcej sa výroby relácie.
Zobraziť galériu (8)
Informácie o honorároch jednotlivých účinkujúcich sú zverejnené v zmluve týkajúcej sa výroby relácie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu