Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Nikto nie je večný: Koniec Andrásyho a Vacvalovej po 24 rokoch!

Humoristická dvojica Elena Vacvalová a Oliver Andrásy je zrejme od budúceho roka už minulosťou. Zobraziť galériu (5)
Humoristická dvojica Elena Vacvalová a Oliver Andrásy je zrejme od budúceho roka už minulosťou. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Odchod! Oliver Andrásy (56) a Elena Vacvalová (55) tvoria humoristickú dvojicu už naozaj dlhé roky. Azda najviac si ich televízni diváci spájajú s reláciou Aj múdry schybí, ktorá momentálne beží na verejnoprávnej televízii pod názvom Nikto nie je dokonalý. Všetko ale nasvedčuje tomu, že od nového roka už túto dvojku na obraze neuvidíme.

Na konci so silami! Relácia Nikto nie je dokonalý je osvedčený formát, ktorý má aj po desiatkach rokov svojich priaznivcov. Na bláznivých odpovediach ľudí z ulice sa totiž diváci ešte stále vedia zabaviť. Únavu ale očividne pociťujú moderátori formátu Oliver Andrásy a Elena Vacvalová, ktorí sa v blízkej dobe plánujú vytratiť z obrazu.

„Je to pravda. Ja som za posledný rok nemal okrem leta jediný voľný víkend. Predsa len už mám svoj vek a takéto tempo sa už nedá dlhodobo zvládať,” povedal nám humorista, keď sme ho oslovili. Tento program vyrába už zhruba od roku 1989, kedy mal ešte podobu rozhlasovej relácie.

Podľa portálu medialne.sk by ale zábavná šou Nikto nie je dokonalý skončiť nemala. Dokonca je už vraj aj známe zloženie dvojice, ktorá by mala Andrásyho a Vacvalovú nahradiť. Všetko nasvedčuje tomu, že po nich preberú štafetu Marcel Forgáč a Milan Junior Zimnýkoval. „Na túto otázku vám komplexnejšie odpovie PR oddelenie verejnoprávnej televízie,” reagoval Junior, keď sme ho v súvislosti s touto témou oslovili.

Naše otázky preto smerovali do Mlynskej doliny. „Relácia Nikto nie je dokonalý naďalej zostáva vo vysielaní RTVS ako pravidelný a úspešný formát. Vami uvedené informácie nie sú v tejto chvíli aktuálne,” povedala nám Dominika Šulková z RTVS. Podľa našich informácií by sa ale Junior a Marcel mali začať objavovať na obrazovkách verejnoprávnej televízie od budúceho roka. Predviesť by sa mali už aj v špeciálnom silvestrovskom vydaní.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu