Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Dávno po 40-tke aj štyroch pôrodoch... A stále najsexi bohyňou pláže!

Stephanie Seymour v bikinách aj v zrelom veku predvádza telo sexbomby. Zobraziť galériu (4)
Stephanie Seymour v bikinách aj v zrelom veku predvádza telo sexbomby. (Zdroj: profimedia.sk)

SV. BARTOLOMEJ – Zub času ju zďaleka obchádza! Hoci v živote Stephanie Seymour vládnu momentálne samé štvorky, vyformovanú postavu jej môžu závidieť aj o polovicu mladšie kolegyne. Vo veku 44 rokov a po štyroch pôrodoch táto modelka dráždi paparazzov celé sviatky – v bikinách je totiž stále kus.

To sú ale sexi krivky! Pri pohľade na výstavnú figúru Stephanie Seymour len ťažko uveriť, že sa prehupla do zrelého veku a dokázala priviesť na svet až štyri zdravé ratolesti. Od Vianoc totiž americká manekýnka a herečka dovolenkuje s rodinou na ostrovoch Svätého Bartolomeja. Tamojších fotografov provokuje dokonalým telom v úsporných plavkách.

Stephanie stihla v morských vlnách predviesť hneď niekoľko modelov zo svojej plážovej garderóby. Či už išlo o celé plavky na potápanie alebo zvodné bikiny, všetky mali spoločného menovateľa – neuveriteľný sexepíl ich nositeľky. Pribúdajúce roky sa totiž na zvodnej modelke nijako nepodpisujú – stále sa môže pochváliť štíhlymi nohami, plochým bruškom a pevnými vnadami.

Sexi mamina si za relaxom a slnečnými lúčmi vyrazila s manželom Peterom Brantom a ich tromi spoločnými ratolesťami. Na pláži však tentoraz venovala pozornosť najmä najmladšej dcérke Lily. Pred dvomi rokmi sa totiž jej syn Peter II postaral o pikantný škandál, keď svoju matku v bikinách bozkával na ústa a hladkal na prsiach. Pre médiá vtedy na svoju obranu vyhlásil: „Chcel by som len povedať, že tie fotky boli úplne vytrhnuté z kontextu. Mama a ja máme blízky vzťah, tak ako ho má so všetkými svojimi deťmi. Nemáme čo skrývať, a preto by som rád zdôraznil, že som gay.“ Stephanie a jej očarujúca ženskosť tak nepopierateľne priťahuje všetky ročníky opačného pohlavia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu