Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Vianoce speváčky Katy Perry: Strávila ich s týmto prominentným playboyom!

Katy Perry a John Mayer Zobraziť galériu (10)
Katy Perry a John Mayer (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Americká speváčka Katy Perry (28) strávila Vianoce s priateľom Johnom Mayerom (35). Speváka už vraj predstavila aj rodičom.

„Trávia spolu veľa času a spoločnosť jeden druhého si naozaj užívajú. John je teraz do nej veľmi zahľadený,“ uviedol neznámy zdroj pre magazín People. Perry sa začala po boku Johna Mayera objavovať začiatkom leta. Koncom augusta sa však rozišli. "Užili si spolu veľa zábavy, no ukončili to s tým, že zostanú kamarátmi," uviedol vtedy zdroj pre magazín People. "Ľudia z toho robili niečo viac, ako to v skutočnosti bolo." Na októbrovej oslave muzikantových 35. narodenín však boli opäť spolu.

Mayer, ktorý má na konte sedem cien Grammy, má za sebou vzťahy s množstvom svetoznámych žien. Medzi jeho bývalé priateľky patria Jennifer Love Hewitt, Jessica Simpson, Minka Kelly, Jennifer Aniston či Taylor Swift. Katy Perry po vlaňajšom krachu manželstva s britským komikom Russellom Brandom krátko randila s gitaristom kapely Florence and the Machine Robertom Ackroydom.

Rodáčku z Kalifornie preslávila v roku 2008 pieseň I Kissed a Girl z úspešného albumu One of the Boys (2008). Po ňom nasledovala štúdiová nahrávka Teenage Dream (2010), z ktorej pochádzajú hity ako California Gurls (feat. Snoop Dogg), Firework, Teenage Dream, E.T. (feat. Kanye West), Last Friday Night (T.G.I.F.) či Part of Me. Perry sa čiastočne venuje aj herectvu. Prepožičala hlas animovanej postavičke v epizóde seriálu Simpsonovci (1989) i Šmolinke v snímke Šmolkovia (2011).

Exmanželka komika Russella Branda tiež hosťovala v seriáli Ako som spoznal vašu mamu (2011) a predstavila sa v dokumente Katy Perry: Part of Me (2012) o jej kariére a osobnom živote. V septembri ju prestížny americký hudobný magazín Billboard vyhlásil za ženu roka 2012. "Katy Perry vkročila do hudobného priemyslu ani nie pred piatimi rokmi a už teraz dosiahla viac, než väčšina umelcov počas celej kariéry," uviedol vtedy šéfredaktor Billboardu Bill Werde. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu